Start a new topic
A

Anonymous

Severa-Netvisor integraatio asiakastietojen muutos ei siirry, esim päivitetty osoite.

21-08-2017 1:39 pm posted by Anonymous

Siinähän se, Netvisorin siirtohistorian valvontanäkymä näyttää että asiakaslista on tuotu, mutta Severaan päivitetyt asiakastietojen muutokset eivät siirry, esimerkkinä laskutusosoite. Kun tehdyt laskut tuo Severasta, niin Netvisor herjaa että päivitä laskutusosoite osoitekortilta ja yrittää päivittää uuden osoitteen tilalle vanhan.


T

Terhi Krutsin

21-08-2017 4:12 pm posted by Terhi Krutsin

Hei Outi,

kiitos viestistäsi.

Jos Netvisor-Severa -integraation siirtohistoriassa näkyy Resurssi-otsikon alla Asiakaslistan haku, niin tämä ei vielä kerro, että asiakastiedot olisivat päivittyneet järjestelmien välillä. Siirtohistoriassa tulisi näkyä Resurssi-otsikon alla Asiakas, niin vasta tällöin asiakastiedot ovat päivittyneet. Huomioithan, asiakastietojen siirtoon järjestelmien välillä voi kestää n.40 minuuttia.

Oliko Severan asiakaskortille päivitetty juurikin asiakkaan laskutusosoitetta ja tämä oli myös valittu yrityksen pääkonttorin osoitteeksi?

A

Anonymous

22-08-2017 10:54 am posted by Anonymous

Hei,

Ko. Yrityksellä ei ole kuin yksi osoite jota päivitetty (pääkonttori) ja se ei siirry siis edes päivissä, tunneissa en uskalla toivoakkaan.

-Outi-

From: terhi.krutsin

Sent: maanantai 21. elokuuta 2017 16.13

To: Outi Nummi <outi.nummi@arctechno.com>

Subject: Vs: - Re: Severa-Netvisor integraatio asiakastietojen muutos ei siirry, esim päivitetty osoite.

Visma Solutions Community <https://community.vismasolutions.com/?et=watches.email.thread>

Re: Severa-Netvisor integraatio asiakastietojen muutos ei siirry, esim päivitetty osoite.

reply from Terhi Krutsin<https://community.vismasolutions.com/people/terhi.krutsin?et=watches.email.thread> in Netvisor - View the full discussion<https://community.vismasolutions.com/message/5826?et=watches.email.thread#comment-5826>

T

Terhi Krutsin

22-08-2017 11:20 am posted by Terhi Krutsin

Hei Outi,

laitan sinulle tukitehtävän kautta vielä viestiä, niin voin selvittää tarkemmin miksi asiakastiedot eivät ole päivittyneet integraation kautta. Smiley Happy

Login or Signup to post a comment