Start a new topic
A

Anonymous

Olisiko mahdollista saada yrityksen kiertolistat aakkosjärjestykseen ostolaskujen käsittelyssä?

02-12-2015 10:32 am posted by Anonymous

Olisiko mahdollista saada yrityksen kiertolistat aakkosjärjestykseen? Kun asettaa ostolaskulle kiertoa, avautuvat valmiit kiertolistat ilmeisesti perustamisjärjestyksessä. Isommalla yrityksellä menee turhaan aikaa etsiä jostain "välistä" oikeaa asiatarkastaja-hyväksyjäparia.


Laura Sainio

02-12-2015 3:41 pm posted by Laura Sainio

Hei Sanna!

Kiertolistat on jaoteltu listassa seuraavasti: ensimmäisenä on yrityksen oletus-kiertolista ja sen jälkeen loput kiertolistat aakkosjärjestyksessä, eli itse asiassa listat on aakkostettu. Lisäksi haluttua listaa voi hakea toimittajan nimellä.

Mikä tarkalleen ottaen on se hakuehto, millä oikeaa asiatarkastaja-hyväksyjäparia haluttaisiin hakea? Koska kiertolistat ovat aakkostettuja, voidaan niiden nimeämisellä tietenkin vaikuttaa listojen järjestykseen, ja selaimen find-toiminto auttaa, mikäli käyttäjä tietää, mitä on etsimässä?

EDIT: Itse asiassa nyt vasta hoksasin, että tarkoitit ostolaskulla kiertolistahaku-pudotusvalikossa, et listausta joka on kiertolistojen hallinnassa. Siellä lista on kuin onkin sekajärjestyksessä.

Laura Sainio

04-12-2015 2:59 pm posted by Laura Sainio

Tästä on nyt tehty muutospyyntö, jotta tulevaisuudessa listojen järjestys olisi sama tuossa pudotusvalikossa kuin kiertolistojen hallintasivullakin.

A

Anonymous

08-12-2015 8:46 am posted by Anonymous

Hieno homma jos asia etenee!

Laura Sainio

14-01-2016 7:17 pm posted by Laura Sainio

Hei Sanna!

Nyt kiertolistat ovat paremmin järjestyksessä, ks tämän viikon julkaisutiedote:

Login or Signup to post a comment