Start a new topic

A

Aleksi Martikainen

31-03-2016 10:56 am posted by Aleksi Martikainen

Hei Suvi-Päivi,

Ja tervehdys täältä Netvisorin tuotekehityksestä.

Kiitos kysymyksestäsi. Se on erittäin ajankohtainen.

Toistaiseksi tuotteita ei näe eikä voi hallita samasta näkymästä ja hintarymäkäsittely on - kuten kuvasit - aika kankea tällä hetkellä.

Tähän on kuitenkin tulossa muutos, sillä uudistamme hintojen käsittelyä ja tulemme korvaamaan hintaryhmäkäsittelyn hinnastoilla. Tämä tulee ratkaisemaan kaikki mainitsemasi haasteet. Käyttäjä voi siis jatkossa asettaa tuotteita sekä asiakkaita hinnastolle massana, näkee hinnaston alta kaikki siihen kuuluvat tuotteet, ja voi hinnoitella samaan hinnastoon kuuluvia tuotteita samasta näkymästä. Esimerkiksi alennuskampanjan tai asiakaskohtaisen hinnaston tekeminen on jatkossa helppoa. Tässä samassa yhteydessä teemme hinnastojen .csv-tuonnin sekä hinnastojen tulostamisen tiedostoon mahdolliseksi.

Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti sanoisin, että uudistuksia voi odottaa jo tämän vuoden loppupuolella. Mutta realistina ohjelmistojen kehitys yleensä viivästyy hieman suunnitellusta aikataulusta, joten ensi vuoden alkupuolisko on todennäköisin julkaisuajankohta.

Tuotekehitysterveisin,

Aleksi Martikainen

A

Anonymous

13-01-2018 2:06 pm posted by Anonymous

Hei,

Koska tämä päivitys on tulossa? Tämä päivitys on todella TÄRKEÄ. Nykyisellä systeemillä hinnastojen ylläpitäminen vie aivan liian paljon aikaa.

Terveisin Juho Lokkinen

Laura Sainio

09-02-2018 12:48 pm posted by Laura Sainio

Hei Juho!

Pahoitteluni siitä, ettei asia ole meillä edennyt, vaikka tiedämme että tämä olisi toivottu parannus. Hyvistä aikomuksistamme huolimatta hinnastokäsittely puuttuu edelleen Netvisorista. Vaikka suunnitelmat hinnastojen hallintaa varten on tehty jo syksyllä 2016, emme valitettavasti ole ehtineet edistämään asiaa tuotekehityksellisesti. Suunnitelmia ei ole kokonaan haudattu, ja tulemme jossain vaiheessa ottamaan hinnaston parannukset työn alle, mutta aikataulua parannukselle en pysty antamaan. Mitä todennäköisimmin tämä ei tule mahtumaan vuoden 2018 julkaisuaikatauluihin.

A

Anonymous

09-05-2018 3:04 pm posted by Anonymous

Hei,

Uskomatonta miten pieleen aikatauluarviot voivat mennä näin tärkeän asian suhteen!  Jos Netvisorilla / VISMAlla ei ole varaa panostaa tällaisten asioiden maaliin viemiseen on valitettavasti niin, että asiakkaat alkavat siirtyä ohjelmistoihin joissa nämä asiat sujuu.

Toisena murheenkryyninä näen EDI sanomien hitaan saamisen Netvisoriin.  Nyt keskusliikkeiden painostuksesta asiakkaat joutuvat turvautumaan muihin järjestelmiin palvellakseen tärkeitä päämiehiään... ja sitten joutuvat tekemään tuplatyötä jos haluavat pitää myös Netvisorin ajan tasalla kirjanpidon ja varastonhallinnan tarpeisiin.

J

Jani Korhola

09-05-2018 3:58 pm posted by Jani Korhola

Hei Ari,

Hintaryhmien osalta alkuperäiset aikatauluarviot ovat todellakin menneet pahasti pieleen. Pahoittelut siitä. Pidämme seuraavan sisäisen priorisointipalaverin toukokuun lopussa. Tuon nämä terveiset siinä esille.

EDI -sanomien välittäminen SOK:n ja Wihurin osalta tullaan julkaisemaan touko-kesäkuussa. Tällä hetkellä työ on siirtymässä testausvaiheeseen ja testit tehdään yhdessä keskusliikkeiden kanssa. Asiakaspäivillä aiheesta tullaan pitämään kaksi erillistä demoa.

A

Anonymous

24-01-2020 10:42 pm posted by Anonymous

Mikä tilanne hintaryhmien kehittämisessä?

A

Anonymous

25-05-2021 2:54 pm posted by Anonymous

Huomasin yllättäen, että tähän on tullut pieni parannus: nyt samaan hintaryhmään kuuluvat asiakkaat löytyy haulla!

Mene

Myynti / Asiakaslistaus / Laajennettu haku / Lisää hakuehto / Hintaryhmä

 

Loistavaa! Nyt on helppo tarkistaa hintaryhmään kuuluvat asiakkaat mm. vanhoja hintaryhmiä poistaessa ��

Login or Signup to post a comment