Start a new topic
A

Anonymous

Ostolaskujen tulostus

18-08-2016 7:46 am posted by Anonymous

Tarkoitus toki on, että sähköinen kirjanpito korvaa paperisen, mutta pidän silti hyvänä, että ostolaskut löytyvät edelleen fyysisesti mapista. Tästä uudesta Netvisorista en ole löytänyt kohtaa, josta ostolaskun voisi helposti tulostaa. Vanhassa tulostukseen pääsi kätevästi etusivulta: Tarkastettavat ostolaskut ja ko. laskun riviltä "Hae" -toiminnolla ennen laskujen hyväksymistä. Vastaavaa en ole löytänyt uudesta versiosta.


A

Anonymous

18-08-2016 9:18 am posted by Anonymous

Ensisijaisesti suosittelen että luovut laskujen tulostamisesta paperille. Ymmärrän jos ohjelma on teillä uusi, että aluksi se vaatii totuttelua kun kaikki onkin pilvessä, mutta siihen tottuu todella nopeasti. Itsekin aikoinani tulostin pari kuukautta tiliotteet paperille, kunnes totesin sen olevan paperin tuhlausta - en käyttänyt paperitiliotteita kuin kirjanpitoa tehdessäni ja muuten katson tiedot suoraan koneelta Smiley Happy

Mutta kysymykseesi.
Verkkolaskuissa ja skannauspalvelun kautta tulleissa laskuissa "Laskun kuva" -rivillä on kohta "Laskun kuvan toiminnot".
Valitse tästä pudotusvalikosta "Avaa uuteen ikkunaan". Tällöin laskun pystyy normaalilla CTRL+P toiminnolla tulostamaan paperille.

A

Anonymous

18-08-2016 9:24 am posted by Anonymous

Kiitos!

Olen vain katsonut, että siinä näkymässä ei ole tulostustoimintoa, mutta tuo CTRL+P tosiaan toimii. Hyvä!

Login or Signup to post a comment