Start a new topic
A

Anonymous

Mistä johtuu että esim viikkotiedotteet tulee moneen kertaan sähköpostiin?

09-04-2020 9:38 am posted by Anonymous

Osaisiko joku kertoa mistä saan poistettua sen ikävän ominaisuuden, että esimerkiksi tämän viikon viikkotiedote tuli minulle kolmeen kertaan. Yleensä se tulee vain tuplana... Sähköpostia tulee muutenkin niin paljon, että saman viestin tuleminen monene kertaan on todellakin ärsyttävää ��

Omissa asetuksissa en löytänyt mitään minkä olisin keksinyt selittävän asian.


A

Anonymous

14-05-2020 4:39 pm posted by Anonymous

Eiköhän tässä homman nimi ole se, että viikkotiedotetta tekevä henkilö ei kykene tekemään tiedotetta yhdellä kerralla, vaan sitä pitää muokata julkaisun jälkeen.

 

Tulevaisuuteen voisi olla suotavaa että tiedote tehdään kerralla itseä tyydyttäväksi ettei sitä tarvitse muokata lukuisia kertoja. Tänään on jo aika pohjanoteeraus kun viesti viikkotiedotteesta tullut vasta seitsemän (7!) kertaa. 

 

Näin Visma kuormittaa asiakkaiden sähköposteja. Hieman järkeä tähän touhuun!!!

 

Edit: Sama viesti tuli kahdeksannen kerran. Tämä ei ole enää mitenkään tarkoituksenmukaista. Ilmoitus viikkotiedotteen julkaisusta on palvelu, mutta kun saat saman ilmoituksen monta kertaa niin se alkaa menemään jo häirinnän puolelle.

A

Anonymous

15-05-2020 7:51 am posted by Anonymous

Joo,

tämä on kyllä jotain aivan järjetöntä. Kannattaa panostaa oikolukuun tosiaan jossain tekstinkäsittelyohjelmassa...

Viikkotiedote.JPG

Marja-Liisa Lohtander

18-05-2020 8:24 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Hei, 

pahoittelut siitä, että teille on tullut turhia sähköpostiviestejä viikkojulkaisutiedotteestamme. Meillä ei ollut käsitystä, että jokaisesta editoinnista lähtee aina uusi sähköposti. Viime viikolla säädimme julkaisuun liitettyä kuvan asettelua kun sitä ei draft -versiossa näe. Vältämme jatkossa tiedotteemme turhaa editoimista. 

Login or Signup to post a comment