Start a new topic
A

Anonymous

Ostoreskontran toimittajan pankkitilin muutos

14-05-2018 7:28 am posted by Anonymous

Kun ostoreskontran toimittajan pankkitili muuttuu riittääkö että sen korjaa toimittajan perustietoihin? Lähtevätkö silloin myös aiemmin hyväksytyt ja tiliöidyt laskut maksuun uudelle tilille?


A

Anonymous

14-05-2018 10:13 am posted by Anonymous

Mun mielestä Netvisor palauttaa avoimet laskut käsittelämätön tilaan, kun vaihtaa tilinumeron. Ja sitten ne pitää uudelleen hyväksyä ja menee maksuun sille uudelle tilille. En tiedä sitten, jos ne on lukitulla kaudella.

A

Anonymous

14-05-2018 10:24 am posted by Anonymous

Tämä oli juurikin lukitulla kaudella, piti avata kausi ja laskulle tuli uusi tositenumero, olisi kyllä parempi jos tosite säilyisi samana.

R

Rane Olsen

15-05-2018 12:47 pm posted by Rane Olsen

Moi Tuula,

Täytyy valitettavasti palauttaa käsittelemättömäksi se lasku ja sitten vaihtaa pankkitili, samalla mitätöityy se alkuperäinen OL-tosite ja uusi saa seuraavan vapaan tositenumeron (numeron voi itse vaihtaa tositteelle samaksi mikä se oli). Lukitukset luonnollisesti huomioitava.

H

Heidi Stranden

17-05-2018 12:03 pm posted by Heidi Stranden

Hei Tuula,

Kun uuden pankkitilin lisää toimittajan tietoihin, pääsee avoimelta ostolaskulta päivittämään pankkitilin ilman ostolaskun palauttamista käsittelemättömäksi. Tämä onnistuu vaikka lasku olisikin jo alv-lukitulla ja tilinpäätetyllä tilikaudella.

Kun pankkitilejä on toimittajakortilla useampi, aktivoituu ostolaskunäkymään pankkitilin jälkeen näin:

Kahdesta ympyrän muodossa olevia nuolia painamalla voi valita haluamsa pankkitilin ja päivittää tiedon ostolaskulle.

Login or Signup to post a comment