Start a new topic
A

Anonymous

KYSYMYKSIIN VASTAAMINEN?

29-03-2017 7:11 am posted by Anonymous

Olisiko mahdollista että jokaiseen kysymykseen annettaisiin vastaus? Nyt olen huomannut että kun esittää kysymyksen niin siihen ei tule koskaan vastausta. Onko kyse sitä ettei otsikkorivillä ole kysymysmerkkiä vai mistä?

1 Comment

T

Teemu Luukkonen

29-03-2017 8:39 am posted by Teemu Luukkonen

Moi Tuula,

Kiitos kysymyksestä / palautteesta. Jokaiseen kysymykseen vastataan. Tavoite on myös, että jokaiseen kysymykseen vastataan tehokkaalla aikataululla. Toiset kysymykset ovat monimutkaisempia kuin toiset ja näin ollen voivat vaatia sisäistä selvitystyötä ennen vastausta. Jos kuitenkin näyttää, että vastausaika venyy, niin näissä voimme tapauskohtaisesti vastata myös ns. väliaikatietoja. Tässä on meillä vielä reilusti parannettavaa.

Kysymysmerkkiä ei tarvitse olla otsikossa. Kysymyksen määrittää toiminto, jolla keskustelun aloitat / kysyt kysymyksen (kuten olet tätä kysymystä esittäessä käyttänyt). Otsikon ei myöskään tarvitse olla isolla kirjoitettu, vaan normaali kirjoitusasu on suositeltu myös siihen.

Kiitos vielä kerran palautteesta. Community on meillä vielä suhteellisen tuore kanava. Communitymme kasvaa ja sen käyttö tehostuu päivä päivältä. On hienoa, että sinä käytät jo kanavaa tehokkaasti. Kuitenkin pyydän sinulta vielä kärsivällisyyttä, koska Communitymme ei ole vielä täydellinen. Teemme töitä Communityn eteen jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan sen kautta parempaa ja tehokkaampaa asiakaspalvelua ja asiakashyötyä.

Login or Signup to post a comment