Start a new topic
R

Rane Olsen

Hyvityslaskun maksu asiakkaalle

08-05-2018 2:42 pm posted by Anonymous

Moi Tuula,

Suosittelen käyttämään seuraavaa tapaa noiden käsittelyssä:

1. Etsi hyvityslasku, joka maksettu asiakkaalle

2. Kirjaa laskulle manuaalinen suoritus negatiivisena, tiliotteen maksupäivälle

3. Muokkaa tiliotetta, käytä valikkoa Muu tapahtuma > Tositteen linkittäminen


A

Anonymous

29-03-2017 9:56 am posted by Anonymous

Hei

Ennen tämä toimi siten että tiliotteelta lähdettiin kirjaamaan asiakkaan maksua, miksi ei enää?

Nyt kun asiakas maksaa vaikka 10 laskua missä on 2 hyvitystä onnistuu veloituslaskujen kirjaaminen tiliotteelta uuden myyntisuorituksen lisäämisellä ja tiliotteelle tulee tosite ko riville mutta nämä 2 hyvitystä pitääkin käydä ensin "maksamassa" myyntilaskulla ja sitten vielä käydä tiliotteella linkittämässä?

Kylläpä menee hitaaksi tuo homma, tiliotteella olisi jo valmiiksi tieto mitä asiakas maksaa ja ennen tämä toimi tiliotteen kautta, miksi tämä hyvä ja toimiva toiminto on poistettu?

Tosin vielä helpompaa olisi jos nämä maksajan päässä jo automaattisesti toimivat ja kirjautuvat hyvityslaskut (mitkä näkyvät myös tiliotteella viitteellisinä) kirjautuisivat viitteellisinä maksetuksi myös Netvisorissa.

R

Rane Olsen

29-03-2017 2:31 pm posted by Rane Olsen

Moi Tuula,

Yleensä tuossa tapauksessa hyvityslaskut kohdistetaan niihin laskuihin, mihin ne on käytetty, eli hoidetaan ne reskontrassa. Lopuille laskuille sitten kirjataan maksut saadun suorituksen perusteella.

A

Anonymous

08-05-2018 2:42 pm posted by Anonymous

Asiakkaalle tehty hyvityslasku (myyntilasku), eikö sitä oikeasti pysty laittamaan maksuun Netvisorista? Siis samaan tyyliin kuin ostolaskut maksetaan?

Miten nämä hyvityslaskut on tarkoitus maksaa? Nyt kiireessä hoidin, että maksoin verkkopankista ja kai sieltä tiliotteelta sit jotenkin pystyy sen maksun kohdistamaan ko. hyvityslaskuun.

R

Rane Olsen

15-05-2018 12:48 pm posted by Rane Olsen

Moi Taina,

Hyvityslaskut maksetaan joko verkkopankista tai tilisiirtona Netvisorista. Kannattaa odottaa että maksu näkyy tiliotteella ja sitten kirjata hyvityslaskulle manuaalinen maksu ko. päivälle ja sitten tiliotteen muokkausnäkymästä linkittää ko. MS-tosite tiliotteelle.

Login or Signup to post a comment