Start a new topic

Laura Sainio

Ostolaskujen asiatarkastus, oikeudet

17-09-2015 2:04 pm posted by Anonymous (Updated 05-06-2017 by Laura Sainio)

Hei Satu!

Itse käyttöoikeudet eivät ole muuttuneet noiden widgetteihin tehtyjen muutosten mukana. Seuraavat asiat voisi tarkistaa: 

  • Millaisen käyttöoikeusherjan käyttäjä saa, kun hän klikkaa widgetin linkkiä?
  • Pääseekö käyttäyttäjä porautumaan tarkastettaviin ostolaskuihin Ostot-aloitusnäkymän "Minulla käsittelyssä"-widgetin kautta Avoimiin ostolaskuihin?

  • Pääseekö käyttäjä näkemään hänelle tarkastettavaksi kohdistetut laskut, mikäli hän siirtyy ostoreskontran 'Avoimet ostolaskut' -näkymään valikon kautta?

Mikäli käyttäjä pääsee muuta reittiä myöten tarkastettaviin laskuihin, niin vaikuttaa siltä, että ongelma olisi tuossa widgetissä. Mikäli taas hän ei näe laskuja minkään näkymän kautta, niin onko mahdollista, että joku olisi lähiaikoina muuttanut käyttäjän käyttöoikeuksia?

Mikäli syy ei löydy käyttäjän käyttöoikeuksista niin ilmoitathan! Avataan tästä asiasta tukipyyntö ja tutkitaan tilanne tarkemmin.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:38 pm posted by Anonymous

Hei,

Muuttuiko oikeuksiin liittyvät määritykset tämän yhteydessä?

Tai, mitä voin tarkistaa, kun henkilö joka on aikaisemmin pystynyt tarkastamaan hänelle kohdistetut ostolaskut, niin nyt järjestelmä herjaa oikeuksista jos klikkaa alla olevaa linkkiä

Satu

Login or Signup to post a comment