Start a new topic
A

Anonymous

Asiakkaan laskutusosoite eri kuin yrityksen virallinen osoite

11-05-2016 11:58 am posted by Anonymous

Hei,

mihin muutetaan laskuttavan asiakkaani osoite, joka näkyy laskulla? Toimipaikka on eri osoitteessa kuin yrityksen virallinen osoite on ja myyntilaskulla halutaan näkyvän tämä toimipaikan osoite eikä kaupparekisteriotteella näkyvä osoite.

Aurinkoisin terkuin,

reija


L

Laura Niiranen

12-05-2016 12:57 pm posted by Laura Niiranen

Hei Reija,

kiitos viestistäsi.
Voit käydä muuttamassa laskutettavan asiakkaan osoitetietoja asiakaskortille (Accounting - Myynti - Asiakkaat) perustietojen muokkaus -välilehden kautta.

Mikäli tarvitsee muuttaa yrityksen omia osoitetietoja, tämä onnistuu yrityksen perustiedot ja asetukset kautta.


Kevätterkuin Laura

A

Anonymous

13-05-2016 12:50 pm posted by Anonymous

Hei vaan,

ongelmahan on juuri siinä, että miten yritykselle itselleen saa kaksi osoitetta - toinen virallinen osoite ja toinen toimipaikkaosoite mikä näkyisi myyntilaskulla. Muutin nyt tuonne asiakastietoihin, mutta nyt missään ei ole yrityksen virallista osoitetta ;(

Aurinkoista viikonloppua kaikille,

reija

L

Laura Niiranen

13-05-2016 1:13 pm posted by Laura Niiranen

Hei Reija,

voit luoda asiakkaalle toimipaikkatiedon ja tämän saa myös laskulle. Toimipaikkatieto luodaan asiakaskortilla asiakkaan yleisnäkymän kautta. Näkymän oikeassa reunassa on alla olevan kuvan mukainen Lisää uusi toimipaikka -painike.

Kun toimipaikka on luotu ja asiakasta laskutetaan, toimipaikan voi valita laskulla toimipaikka-kentän alasveto-valikosta.

Hyvää viikonloppua!

Aurinkoisin terveisin Laura

A

Anonymous

13-05-2016 2:49 pm posted by Anonymous

Moikka,

no tämä neuvo auttoi siihen, että tilitoimistoni voi laskuttaa asiakastani tuolla toimipaikkaosoitteella. Mutta miten tilitoimistoasiakkaani voi laskuttaa omia asiakkaitaan tuolla toimipaikkaosoitteella, kun yritystiedoissa on vain yksi osoitekenttä?

t reija

L

Laura Niiranen

16-05-2016 10:00 am posted by Laura Niiranen

Moi Reija,

voit itse laskuttaa toimipaikkaosoitteella luomalla toimipaikasta aputoiminimen. Aputoiminimen luomiseen löytyy ohjeet Aputoiminimien hallinta – Netvisor tukiportaali .

Aputoiminimellä laskutettaessa tulee muistaa vaihtaa aputoiminimi laskuttajaksi aina laskua luodessa aputoiminimi-alasveto valikosta valitsemalla.

Mukavaa päivän jatkoa ja alkavaa viikkoa!

A

Anonymous

18-05-2016 1:30 pm posted by Anonymous

No mites sitten tapahtuu yhteyshenkilön/toimipaikan poistaminen? Järjestelmä antaa minulle seuraavan tiedon kun yritän yhteyshenkilöä poistaa:

"Asiakkaan oletusyhteyshenkilöä ei voi poistaa. Mikäli asiakkuudenhallinta on käytössä, oletusyhteyshenkilön voi vaihtaa toiseksi asiakkaan lisätietojen muokkauksesta."

Asiakkuudenhallinta ei ole käytössä. Siirrettiin asiakkaat csv-tiedostolla ja muutamiin tuli puhelinnumerot yhteyshenkilöille vanhasta järjestelmästä eivätkä nämä tiedot enää pidä paikkansa. Muuten ei niin haittaisi, mutta kun tämä puhelinnumerotieto tulostuu myös laskulle!

L

Laura Niiranen

01-06-2016 9:03 am posted by Laura Niiranen

Hei Joanna,

oletusyhteyshenkilöä ei tosiaan voi poistaa, mutta voit käydä muokkaamassa tietoja. Tämä onnistuu asiakaskortilta asiakkaan yleisnäkymä-välilehden toimipaikat ja yhteyshenkilöt -osiosta klikkaamalla yhteyshenkilön nimeä.

Aurinkoista loppuviikkoa!

Login or Signup to post a comment