Start a new topic
A

Anonymous

Raportointi - tuloslaskelma ja tase järkevästi Exceliin

15-01-2019 8:18 am posted by Anonymous

On kyllä tympeää tehdä duunia Netvisorin tuloksen ja taseen kanssa Excelissä. Molemmat voi toki siirtää helposti exceliin, mutta kun kaikki otsikot, väliotsikot ja rivit ovat samalla tasolla, niin käytettävyys on  huono. Ensin joutuu tekemään tosi paljon duunia, että saa taulukon sellaiseen kuntoo, että sitä pystyy käyttämään. Ihan ekana raportoinnissa tällaiset perusasiat kuntoon!


R

Rane Olsen

15-01-2019 11:50 am posted by Rane Olsen

Moi Kirsi,

 

Tulos ja Tasehan ovat Netvisorissakin kuten Excelissä, taulukossa vain on käytetty sisennöksiä ja asetteluja. Vasemmanpuoleinen sarake on yhtä ja samaa saraketta, joten ei tuosta kopioimalla saada sen ihmeellisempää lopputulosta Exceliin.

Screenshot 2019-01-15 at 11.47.06.png

Jotta tuosta saataisiin kopioimalla jotain muuta, niin koko raportti pitäisi muuttaa alusta alkaen aivan toisenlaiseksi.

A

Anonymous

16-01-2019 11:41 am posted by Anonymous

No se raportin muuttaminen sellaiseksi, että sitä voi jatkotyöstää järkevästi minulla olikin taka-ajatuksena tässä ��

Usein taloushallinnossa (ainakin meillä) juuri tuloslaskelama on sellainen raportti, jota aika usein pyöritellään suuntaan tai toiseen. Nykyinen ei taivu siihen ilman suurta esityötä.

A

Anonymous

21-01-2019 3:38 pm posted by Anonymous

Hei,

 

Esimerkkinä olevalla tuloslaskelmalla on viimeisenä sarakkeena muutos-%. 

Tuottojen osalta muutosprosentit näyttävät järkeviltä, mutta kustannusten osalta muutos -% näyttää kustannusten kasvun vertailujaksojen välillä miinus merkkisenä ja kustannusten pienenemisen plus merkkisenä. Olisiko tätä epäloogisuutta mahdollista korjata raportista?

Login or Signup to post a comment