Start a new topic
A

Anonymous

Netsivorin sähköisestä allekirjoituksesta Visma Sign:iin

04-06-2018 4:30 pm posted by Anonymous

Olen laittanut jo aikoja sitten Visma Sign:n sivujen kautta tämän kysymyksen, mutta koska sieltä ei vastausta ole tullut, niin yritetään tätä kautta. Eikä Communityssä heidän sivuilleenkaan voi mitään kommentoida.

Olemme käyttäneet Netvisorin sähköistä allekirjoitusta ja haluaisimme siirtyä käyttämään Visma Sign:ia.

Pystymmekö siirtämään Netvisorin sähköistä allekirjoituksessa olevat dokumentit Visma Sign:iin?

Onko asioita, mitä pitää huomioida Visma Sign:iin siirryttäessä? Hinnoittelu on käsittääkseni sama kuin Netvisorissa.


H

Harri Koponen

05-06-2018 12:46 pm posted by Harri Koponen

Terve Kirsi,

Allekirjoituspalvelun käyttö onnistuu mainiosti rinnan Netvisorin ja Visma Sign -selainkäyttöliittymän kautta.

Pääset hommassa alkuun niin, että toimitat Sign-tukeen tiedot henkilöstä joka lisätään Civilpointin Sign-pääkäyttäjäksi. Tarvitaan nimi, email, matkapuhelin ja HETU täydellisenä. Tuo viimeksi mainittu on tarpeen, sillä pääkäyttäjällä on kaikki oikeudet Sign-palvelun sisällä, ja pääkäyttäjän henkilöllisyys varmennetaan pankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Lisäkäyttäjiä selainpalveluun lisättäessä ei tarvita kutsuvaiheessa HETU:a, sähköposti riittää.

Kun pääkäyttäjä on lisätty, voi suoraan vismasign.fi kautta kirjautumalla lisätä kansioita, käyttäjiä, käyttäjäryhmiä jne., ja myös luoda ja julkaista Visma Sign Forms -verkkolomakkeita. Hinnoittelu on tosiaan sama vaikka otattekin käyttöön nämä lisäominaisuudet ja Sign-käyttäjät - maksu perustuu onnistuneesti tehtyihin allekirjoituksiin.

Kaikki Visma Sign -palvelun kautta allekirjoitetut asiakirjat tallentuvat Visma Sign arkistoon, eli myös Netvisorin kautta allekirjoitetut asiakirjat löytyvät sieltä.

Kun aloitatte Sign-käytön, niin kannattaa lukaista käyttöohjeita Visma Sign linkin takaa. Hyvää digitalisointia!

- Harri

A

Anonymous

05-06-2018 1:34 pm posted by Anonymous

Moi Harri

Miten onnistuu hetu:n lähettäminen teille turvallisesti?

Emme saa toimittaa hetu:ja s-postissa.

Terveisin

Kirsi Palmroos

H

Harri Koponen

08-06-2018 10:27 am posted by Harri Koponen

Pahoittelut pitkästä viipeestä vastauksessa! T: "reissu-Lassi siellä jossain"

Kun otat yhteyttä asiakaspalveluun, he voivat lähettää sinulle turvalliseen tiedonsiirtoon tarkoitetun Filehub-linkin. Se mahdollistaa turvallisen tiedostonsiirron sinulta asiakaspalvelulle. Eli laitat henkilötiedot teksti- tai tekstinkäsittelytiedostoon, lataat saamasi linkin kautta sen Filehubiin ja aspa saa ilmoituksen saapuneesta tiedostosta. He perustavat pääkäyttäjän, ja siitä kuvio jatkuu kuten yllä kirjoiteltiin.

Tarvetta voi luonnollisesti olla muillakin Netvisor-käyttäjillä, joten laadimme ja julkaisemme tästä ohjeen pikapuoliin.

- Harri

Login or Signup to post a comment