Start a new topic
A

Anonymous

Päivityksen myötä tunnit kirjaantuvat automaattisesti kuitatuksi

11-03-2019 9:28 am posted by Anonymous

Päivityksen myötä tunnit kirjaantuvat nyt automaattisesti kuitatuksi.

tästä aiheutuu nyt meille runsaasti harmia.

Haaste on se, että jos sitä ei ensimmäisenä tunteja kirjatessaan muuta tilaan ”avoin” niin tallentamisen jälkeen sitä ei voi muuttaa ilman, että esimies sen vapauttaa. Jos sen muuttaa sen jälkeen, kun on syöttänyt tuntimäärän, tuntimäärä korvataan automaattisesti kyseisen päivän laskennallisesti jäljellä olevalla tuntimäärällä eli se ylikirjoittaa sen käyttäjän syöttämän arvon, mistä taas seuraa helposti se tarve, että pitäisi muuttaa kirjausta, kun tuon huomaa tapahtuneen. Tästä aiheutuu täysin turhaa työtä ja kirjauksen kulkukin on täysin epälooginen, kun pitää käytännössä ensin käydä muuttamassa tila ja sitten vasta syöttää muut tiedot.


A

Anonymous

11-03-2019 10:34 am posted by Anonymous

Sama meillä, minulle luvattiin jo 2 viikkoa sitten että tulee seuraavassa viikkopäivityksessä mutta ei ole näkynyt.

A

Anonymous

13-03-2019 1:16 pm posted by Anonymous

Sama juttu. Erittäin hankala käyttää. Lisäksi tänään 13.3.2019 tuntikirjausnäkymän kentät ovat aivan oudossa ja järjettömässä järjestyksessä. Olisi enemmän kuin suotavaa saada Avoin tila oletusarvoksi ja kentät takaisin samaan järjestykseen kuin ennenkin. 

R

Rane Olsen

13-03-2019 2:11 pm posted by Rane Olsen

Moi KuusiKaksi,

 

Mitkä kentät ovat oudossa ja järjettömässä järjestyksessä? Kirjaudutko täyteen Netvisoriin kirjaamaan työaikaa, vai käyttätkö työajansyötön turvalinkkiä vai oletko itse tilannut työajansyötön mobiililinkin Netvisorin työajansyötöstä?

A

Anonymous

13-03-2019 2:53 pm posted by Anonymous

Kirjauduin pankkitunnuksilla Netvisoriin.

 

Kentät ovat hypänneet tällaiseen järjestykseen:

Kirjauslaji

Tunnit

 

Selite

Asiakas

Tehtävä

 

Asiakastilaukset (Sub-projects)

Asiakkaan projektit (Projects)

Henkilöt

Liiketoiminta-alue/tuote

Tila

Liitteet

 

Vielä tänään aamulla oli normaali järjestys:

 

Kirjauslaji, Tunnit, Selite, Asiakas, Tehtävä, Henkilöt, Liiketoiminta-alue/tuote, Asiakastilaukset, Asiakkaan projektit, Tila, Liitteet

 

A

Anonymous

14-03-2019 11:00 am posted by Anonymous

Yrityksellemme on aiheutunut runsaasti harmia viimeisimmistä muutoksista työajan kirjaukseen liittyen. Olen laittanut tästä jo pari viikkoa sitten viestiä tukeen, mutta asiaa ei ole vieläkään saatu korjattua.  

 

1) Tuntikirjausrivit menevät oletuksena Kuitattu -tilaan

 

Tuntien kirjaajan näkökulmasta tämä tarkoittaa, että kuitattuja rivejä ei pääse itse muokkaamaan eikä poistamaan. Jos työntekijämme tallentavat vahingossa rivin kuitattuna, he joutuvat joka kerta ilmoittamaan minulle jokaisesta tarvittavasta muutoksesta. Tuntikirjausten tarkistaja taas ei voi enää olla varma, mitkä tuntikirjaukset on jo tarkistettu. Tähän asti tuntikirjausten tarkistaja on käynyt kuittamassa rivit siinä vaiheessa, kun ne on tarkistettu. Nyt kirjaukset saattavat olla Kuitattu -tilassa työntekijän toimesta (=vahingossa). Sen lisäksi, että tämä työllistää työntekijöitämme että tuntikirjausten tarkistajaa, niin pahimmassa tapauksessa asiakkaalle menevälle tuntierittelylle voi mennä väärän asiakkaan tietoja, koska rivit ovat voineet mennä vahingossa kuitatuiksi.

 

Tämä tulisi korjata mahdollisimman pian niin, että rivin tila on oletuksena Avoin, eikä työntekijät pääse muuttamaan tilaa itse (= kuten asia oli aiemmin)!

 

2) Tuntikirjausrivin sarakkeet ovat väärässä järjestyksessä 

 

Tuntikirjausrivin sarakkeet ovat menneet väärään järjestykseen eilisen aikana. Tämä aiheuttaa ongelmia sekä tuntien kirjaajien (työntekijät) että tarkistajan näkökulmasta. Tunteja on vaikea kirjata, koska sarakkeet ovat väärässä järjestyksessä. Samoin rivien tarkistaminen on todella hankalaa. Asia työllistää meitä tällä hetkellä kohtuuttomasti. Lisäksi tämä vaikuttaa esim. raportointiin, koska tiedot tulevat eri muodossa/järjestyksessä kuin aiemmin. 

 

Sarakkeet tulee korjata samaan järjestykseen kuin aiemmin eli: Kirjauslaji, Tunnit, Selite, Asiakas, Tehtävä, Henkilöt, Liiketoiminta-alue/tuote, Projects, Sub-projects, Tila, Liitteet. 

R

Rane Olsen

14-03-2019 11:26 am posted by Rane Olsen

Moi Miia,

 

Teillä on muutettu laskentakohteiden nimiä, ne esitetään aina aakkosnumeerisessa järjestyksessä. Noihin "Projects" ja "Sub-projects" on lisätty eteen A-kirjaimella alkavaa tekstiä eteen, siksi järjestys on muuttunut. Esittämisjärjestys ei ole muuttunut, nimet ovat ja sen takia nuo ovat teillä nyt eri järjestyksessä kuin vielä joku aika sitten.

Tuohon avoin/kuitattu -asiaan tuntikirjauksen osalta on luvattu korjaus ja se tehdään kyllä.

A

Anonymous

14-03-2019 11:30 am posted by Anonymous

@Rane Olsen, Mikä aikataulu korjaukselle?

R

Rane Olsen

14-03-2019 11:39 am posted by Rane Olsen

Moi Kirsi,

 

Piti tulla viime viikolla, muttei saatu vielä mukaan, katsotaan saadaanko se tälle viikolle. 

Login or Signup to post a comment