Start a new topic
A

Anonymous

Osasuorituksien kohdistuminen

31-10-2017 9:24 am posted by Anonymous (Updated 03-11-2017 by Anonymous)

Pari asiakasta maksaa laskun osissa, johtuen omista järjestelmistään ja kustannusten jaosta heidän päässään. Tästä syystä myyntilaskulle tulee useampi suoritus samalla viitteellä samana päivänä. Olen laittanut myynnin perustiedoissa täpän kohtaan "Kohdista osasuoritukset oletuksena", mutta siitä huolimatta saapuneet viitesuoritukset jäävät "kohdistumattomat viitesuoritukset" -listaan herjalla "Suoritus alittaa laskun x avoimen summan".

Etsin tietoa tukisivuilta ja communitystä, mutta suoraa ratkaisua ei löytynyt. Epäilyksiä syyksi kuitenkin heräsi. Voisiko ongelma johtua myyntilaskun tiedoista? Laskut kun tehdään omassa ERPissä, josta ne sitten siirtyvät Netvisoriin, jossa maksuvalvonta ym. hoidetaan. Löysin nimittäin speksejä laskuihin liittyen ja termi "expectpartialpayments" voisi olla syy jos se puuttuu ERPistä Netvisoriin siirtyvältä myyntilaskuaineistolta. Voitteko vahvistaa epäilykseni tai tarjota muuta ratkaisua? Menen sitten ERPpivastaavaa painostamaan.


Tapio Naumanen

02-11-2017 10:24 am posted by Tapio Naumanen

Hei Miika,

Kiitos viestistäsi!

Tätä pitää selvittää lisää.

Tuon "Kohdista osasuoritukset oletuksena" -asetuksen pitäisi vaikuttaa sekä käyttöliittymässä luotuihin, että rajapinnan yli tuotuihin laskuihin.

Huomioitavaa on, että kyseinen asetus ei vaikuta olemassaoleviin laskuihin ja suorituksiin vaan ainoastaan "täpän" jälkeisiin tapahtumiin.

Palaan sinulle heti kun saan vahvistuksen suoritusten kohdistumisen logiikasta kun laskuja on tuotu rajapinnan yli.

Ystävällisin Terveisin

Tapio Naumanen

A

Anonymous

03-11-2017 12:52 pm posted by Anonymous

Kiitos. Juuri täpän lisäämisen jälkeisiä tapahtumia taivastelinkin. Meinasin alun perin avautua jo aikaisemmin, mutta ohjeistuksia luettuani maltoin siihen asti, että uudet laskut tulivat testiin Smiley Happy

Tapio Naumanen

15-11-2017 12:46 pm posted by Tapio Naumanen

Hei Miika Toivonen​!

Asialle saatiin nyt varmistus vielä logiikan suhteen.

Osasuorituksien tuonnissa tulee ottaa huomioon, että jos myyntilasku on tuotu rajapinnan yli, niin myyntilaskusanomalla tulee käyttää elementtiä "expectpartialpayments", jolloin ko. lasku hyväksyy osasuoritukset.
Netvisorissa yrityksen perustiedoissa oleva "Kohdista osasuoritukset oletuksena" asetus toimii ainoastaan käyttöliittymän kautta tehtävillä laskuilla. Käyttöliittymän asetus vaikuttaa laskuihin, jotka on muodostettu päälle kytkemisen jälkeen.
Rajapinnassa kohdistustieto pitää tuoda aina mukana jos halutaan, että osasuorituksen kohdistuvat oikein.

Suoritusten tuonnista vielä best practise: Parhaat vinkit: Suorituksen tuonti

Suosittelen ottamaan tuon Developer Community - Netvisor  seurantaan, sieltä löytää uutiset ja päivitykset koskien Netvisorin rajapintaa Smiley Happy


Ystävällisin terveisin

Login or Signup to post a comment