Start a new topic
A

Anonymous

Uusia palveluita ja muutoksia hinnoitteluun 1.3.2017

31-01-2017 3:09 pm posted by Anonymous

Hyvä asiakkaamme,

Netvisor-palvelun hinnoitteluun tulee muutoksia 1.3.2017 alkaen. Tuomme asiakkaillemme uusia palveluita, yhtenäistämme hinnoittelua ja lisäksi teemme korotuksia muutamiin osioihin.


Hinnoissa ei tapahdu merkittävää nousua. Suurimmat muutokset koskevat tulostuspalvelun hintoja sekä ostotilauksen ja viestintäpalvelun yhdistämistä. Tässä käydään läpi tulevat hinnastomuutokset. 

Hinnasto näkyvillä Netvisorissa ja Communityssa

Yrityksen käytössä olevat palvelut ja niiden voimassa olevat hintatiedot ovat nähtävissä valtuutetuille käyttäjille palvelun hallintanäkymässä. Hintatiedot löytyvät Omat asetukset -linkistä helmikuun palvelulaskutuksemme jälkeen. Maaliskuun alussa voimaan astuvan hinnaston pääset näkemään myös tästä. Edellinen hinnastomuutos oli 1.3.2016.

Uutuutena sähköinen allekirjoitus

Tuomme suoraan Netvisoriin helpon tavan hoitaa allekirjoitukset. Visma Sign on sähköinen allekirjoituspalvelu, jonka kautta voi allekirjoittaa sopimuksia, pöytäkirjoja, valtakirjoja, tilinpäätöksiä ja muita liiketoiminnassa tarpeellisia asiakirjoja - juridisesti sitovasti. Sähköisestä allekirjoituksesta maksetaan käytön mukaan. Sähköinen allekirjoitus tulee olemaan oma toiminnallisuus Netvisorissa ja sitä ei tarvitse ottaa erikseen käyttöön.

Ostotilaus ja viestintäpalvelu yhdistetään

Ostotilaus ja viestintäpalvelu muodostavat jatkossa yhden tuotteen, jolla on liikevaihtoon perustuva hinta. Asiakkaamme, joilla on molemmat palvelut käytössä, saavat kokonaisuuden jatkossa edullisemmin. Myös pelkkää viestintäpalvelua käyttävien asiakkaiden keskimääräinen veloitushinta laskee  20 %. Pelkkää ostotilausta käyttävien asiakkaiden kokonaishinta nousee. Uusi tuote on “Ostotilaus ja viestintä”.

Yhdistämisellä ennakoimme tulevia muutoksia. Kehitämme vuoden 2017 aikana ostotilaustoimintoja, jotta asiakkaat voivat tehostaa tilausprosessia ja ennakoida yrityksen kassavirtaa. Tästä yhtenä esimerkkinä on tiedonsiirron ratkaisun Maventa EDI:n liittäminen viestintäpalveluun, mikä tehostaa yhtiön tilaus- ja hankintaketjua. Lisäksi tulemme hyödyntämään viestintäpalvelua ostotilauksen lähettämisessä sähköpostitse. Tiedotamme näistä muutoksista vielä erikseen.

Korotuksia osiokohtaisiin hintoihin

Kirjanpidon, myynti- ja ostoreskontran hintoja nostetaan 2,5%. Korotus koskee kaikkia liikevaihtoluokkia.

Tilintarkastajien veloitukset

Tilintarkastajan asiakaskohtaisen käyttöoikeuden määräaikaisuus toimii jatkossa laskutusperusteena. Laskutus tapahtuu tilintarkastusvaltuutuksen antaneelta yhtiöltä.

Tulostuspalvelun hintoihin muutos

Posti nosti vuoden alussa hintoja Econymy-kirjeissä 7 % ja Priority-kirjeissä 6 %. Tästä syystä Netvisorin tulostuspalvelussa Economy-kirjeen hinta nousee voluumiluokittain 0 - 7 % ja Priority-luokka vastaavasti 4 - 6 %. Suosittelemme siirtymään verkkolaskutukseen, jolloin tulostuspalvelun hinnankorotukset eivät vaikuta kokonaishintaan. Katso ohjeet verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottoon sekä kuluttajaverkkolaskutukseen.

Verkkopalkkaan korotus

Verkkopalkan hintaa korotetaan 5%. Hinnoittelu perustuu yrityksen myynti- ja ostolaskujen volyymiin. Verkkopalkka on käytössä kaikilla yrityksillä ja yritys voi halutessaan palkansaajakohtaisesti asettaa verkkopalkan tulostuskanavaksi.

Sähköpostilasku maksulliseksi

Asiakkaamme voivat valita laskun lähetyskanavaksi sähköpostilaskun. Sähköpostilasku on jatkossa maksullinen ja hinta on volyymiin perustuen 0,08-0,10e/ kpl.

Rajapintaveloitus rajapintakohtaiseksi

Rajapintahinnoittelun muutokset koskevat vain asiakkaita, joilla jonkin yksittäisen kumppanin integraatio on ollut ilmainen. Ilmaisuus ei koske muita integroitavia sovelluksia vaan niistä veloitetaan hinnaston mukainen hinta.


A

Anonymous

31-01-2017 4:58 pm posted by Anonymous

Millaisiin volyymeihin nuo sähköpostilaskujen hinnat perustuvat?

Esim, jos lähetettyjen laskujen määrä on...:

kplhinta
50
100
150
200
300
500
A

Anonymous

01-02-2017 2:44 pm posted by Anonymous

Miten integraatioveloitus määritellään? Tuleeko mitään veloitusta jos rajapinta on aktiivisena vain älykkäitä exceleitä varten?

A

Anonymous

23-03-2017 12:25 pm posted by Anonymous

Hei,

haluaisin tiedustella hinnankorotuksiin liittyen...

uudessa 31.3.2017 mennessä hyväksyttävässä sopimuksessa on:

"Hinnoittelun osalta meillä on oikeus korjata laskutus toteutuneen liikevaihtoluokan mukaiseksi ja

väärinkäyttötilanteissa periä veloituksia takautuvasti."

- en tiedä mitä nämä väärinkäyttötilanteet voivat olla, mutta haluaisin tiedustella,

miten mahdollinen liikevaihtoluokan muutosveloitus Netvisorilla toteutetaan ?

- tarkistetaanko kaikilta yrityksiltä liikevaihto kuukausittain ?

Login or Signup to post a comment