Start a new topic
L

Lasse Kosonen

Netvisor-hinnoittelu 2018

30-11-2017 9:37 am posted by Lasse Kosonen

Hyvä asiakkaamme,

Netvisor-palvelun uusin hinnoittelu on voimassa 1.1.2018 alkaen. Tuomme hinnoitteluun uusia palveluita sekä uuden käyttöön perustuvan hinnoittelumallin pienyrityksille. Hinnoittelun yleiskorotus on 1,9 % ja tulostuspalvelun hinnat nousevat Postin hinnoittelun noustessa.

Tässä tiedotteessa käydään läpi tulevat hinnastomuutokset.

Hinnasto näkyvillä Communityssa

Vuoden 2018 Netvisor hinnaston löydät Visma Solutions Communityn Netvisor-osiosta. Hinnasto löytyy myös hintalaskurin muodossa Netvisorin kotisivuilta.  Edellinen hinnastomuutos oli 1.7.2017 ja koski ainoastaan tulostuspalvelua.

Muutokset osiokohtaisiin, koulutus- ja tulostuspalvelun hintoihin

Kiinteiden palveluosioiden hinnat nousevat 1,9 %. Korotus koskee kaikkia liikevaihtoluokkia. Korotus ei koske ohjelmistorajapintaa.

Tulostuspalvelun hintojen korotus on seurausta Postin vuodenvaihteessa tapahtuvasta hintojen korotuksesta. Hintoja korotetaan seuraavasti kaikissa volyymiluokissa:

  • Priority 3 %

  • Economy 5 %

  • Ulkomaat 5 %

Suosittelemme siirtymään verkkolaskutukseen, jolloin tulostuspalvelun hinnankorotukset eivät vaikuta kokonaishintaan. Verkkolaskutukselle saatte myös nopeamman ja tehokkaamman laskutusprosessin. Katso ohjeet verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottoon sekä kuluttajaverkkolaskutukseen.

Netvisor Koulutuspalveluiden hinnat ovat 125 € / tunti (etäkoulutus ja integraatiot) ja 1000 € / päivä + matkakulut (asiakkaalla tapahtuva koulutus).

Myynti- ja Osto-osiot ilman kiinteää kuukausimaksua

Alle 0,2 M€ -liikevaihtoluokan yritykset voivat 1.1.2018 alkaen käyttää Myynti- ja Osto-osioita ilman kiinteää kuukausimaksua. Laskutus perustuu luotujen myyntilaskujen sekä luotujen/vastaanotettujen ostolaskujen määrään. Hinta on 1,82 € / lasku. Tapahtumamaksut veloitetaan normaalin hinnaston ja tapahtumatyypin mukaan. Transaktiopohjainen hinnoittelu löytyy hinnastosta omana liikevaihtoluokkana. Tulemme joulukuun aikana vielä tiedottamaan tarkemmin palvelusta ja sen käyttöönotosta.

Uusi transaktiopohjainen hinnoittelu mahdollistaa myös pienyritysten, joilla on vähän laskuja, tuomisen automatisoidun taloushallinnon piiriin. Laskuliikenteen hoitaminen Netvisorin kautta mahdollistaa reaaliaikaisen kassavirtaraportoinnin sekä vähentää kirjanpidon manuaalista työtä.

Resurssienhallinnan veloitusperusteiden selkeyttäminen

Järkevöitämme resurssienhallinnan (työaika ja matkat) veloitusperusteita. Jatkossa käyttäjäkohtainen kuukausimaksu veloitetaan ainoastaan silloin, kun käyttäjä on laskutuskuukauden aikana käyttänyt palveluita: työajankirjaus, matkalasku tai kuittiskanneri. Työajankirjaus koskee myös rajapinnan yli tuotuja tuntitietoja. Kuittiskannerin osalta veloitusperuste täyttyy, kun skanneria käytetään ja resurssienhallinta on aktiivinen. Tämä poistaa siis tarpeen laittaa resurssienhallintaa päälle ja pois kuukausittain.

Ostotilaus ja viestintäpalvelu

Uudistamme palvelua siten, että Ostotilaus ja Viestintä eriytyvät. Viestintä kuuluu jatkossa jokaisen aktiivisen moduulin perusominaisuuksiin ilman lisäkustannuksia.

Ostotilaus on merkittävä osa täydellistä ostolaskuautomaatiota ja kassavirtaennustetta. Käyttämällä ostotilausta merkintä tulevasta kulusta päivittyy automaattisesti kassavirtatyökaluun ja ostotilausta vastaava ostolasku voidaan tarkastaa automaation kautta.

Uudet palvelut ja laajennokset sekä poistuvat palvelut

Postin Prinetin korvaava Smarttime eShip-palvelu on käytettävissä vuoden 2018 alusta osana tilauskäsittely-toiminnallisuutta. Katso lisätietoja eShip-palvelusta Communitysta.

EazyBreakin henkilöstöetuuksien palvelut tuodaan suoraan Netvisorista käyttöönotettaviksi ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. EazyBreakin hinnat löytyvät jo hinnastosta. EazyBreakista löydät lisää tietoa täältä.

Maventa EDI:n hinta vahvistuu alkuvuoden aikana. Maventa EDI tulee käytettäväksi tilauskäsittely- ja ostotilaus-toiminnallisuuksien kautta.

Suora-asiakkaiden sähköinen palvelukanava poistuu tuotteena 1.1.2018 eikä siitä enää veloiteta. Customer Care palvelee jatkossa kaikkia asiakkaita normaalien kanavien ja aukioloaikojen mukaisesti.


A

Anonymous

16-04-2018 2:38 pm posted by Anonymous

Tilitoimistoasiakkailla hintoja ei palvelulistassa näy, joten tuo Tainan mainitsema erittely laskuille olisi todella tarpeellinen.

L

Lasse Kosonen

11-12-2017 2:13 pm posted by Lasse Kosonen

Hei Taina,

näet mitä palveluita yrityksellä on käytössä, sekä niiden hinnat, Netvisorista kohdasta Netvisor-palvelut Netvisor-palvelut – Netvisor tukiportaali

Terveisin

Lasse Kosonen

A

Anonymous

01-12-2017 4:21 pm posted by Anonymous

Teidän hinnastossa annetaan hinnat eri toimintokokonaisuuksille, myyntireskontra, ostoreskonta yms

Laskulla ne ilmeisesti kootaan kaikki yhteen ja laskutetaan "Netvisor-palvelun kk-maksu" yhtenä veloituksena?

Tuo hieman haastetta tietää mistä tuo "Netvisor-palvelun kk-maksu" kokonaisveloitus koostuu. Jos vaikka tässä yrittäisi vertailla, että mitä tämä uusi hinnasto vaikuttaa meidän yrityksen laskuun.

Ja tuo teidän hinnoittelu lisäkäyttäjista on kyllä melkoisen kova. Erityisesti pienemmille firmoille jossa usein jokaisella omistajalla (esim) olisi hyvä olla pääsy katsomaan laskuja yms.

Login or Signup to post a comment