Start a new topic
M

Maija Guzeev

Visma

Taloushallinto uudistuneessa Netvisorissa

16-05-2016 3:48 pm posted by Maija Guzeev

Kerroimme julkaisutiedotteessa Netvisorin uudistuksesta. Voit lukea julkaisutiedotteen tästä.

 

Uudistus koskee aloitusnäkymiä ja valikkoa.Valikon rakenne ei perustu enää palvelukokonaisuuksiin, vaan käyttötapauksiin ja liiketoimintaprosesseihin, kuten myynti, ostot ja palkanlaskenta.

menu.png

 

 

Taloushallinnon alta löydät kirjanpidon toiminnot, yrityksen velvoitteet, budjetoinnin sekä raportit. Kirjanpidon ja palkanlaskennan velvoitteet löytyvät nyt kaikki samasta paikasta Velvoitteet-otsikon alta.

 

Kaikki vanhat tutut sivut ovat edelleen käytössä, mutta niiden paikka valikossa on muuttunut. Valikossa on luovuttu ala-valikoista, joten pääset suoraan yleisesti käytettyihin toimintoihin. Harvemmin käytetyt asetussivut löytyvät nyt asetusten alta, esim. Kirjanpidon asetukset.

 

taloushallinto-menu.png
Aloitusnäkymiä on Netvisorissa nyt useampi, jokaiselle päävalikon osiolle omansa.

 

Kun klikkaat Taloushallintoa, avautuu taloushallinnon aloitusnäkymä. Tässä aloitusnäkymässä näet ajankohtaiset asiat yrityksen taloustilanteesta, kirjanpidosta ja velvoitteista.

 

taloushallinta-aloitusnakyma.png
Tutustu rauhassa uudistettuun Netvisoriin. Jos sinulla herää ajatuksia, kysymyksiä tai kehitysideoita, kerro siitä meille täällä Communityssä. Uudistuksen kehitystyö jatkuu edelleen, ja nyt on loistava aika vaikuttaa. Näin saamme tietoa loppukäyttäjän tarpeista ja osaamme viedä kehitystä oikeaan suuntaan!
1 Comment

A

Anonymous

01-12-2016 3:56 pm posted by Anonymous

Toivon tilikauden asetuksia Kirjanpidon asetukset -valikkoon.

Login or Signup to post a comment