A

Annika Sihvo

Visma

Anna automaation laskea päivärahasi

04-11-2020 1:34 pm posted by Annika Sihvo

Netvisor-mobiilisovellus laajenee kattamaan automaattisen kotimaan päivärahojen laskennan. Sinun ei tarvitse enää tietää itse paljonko päivärahoja olisi tulossa, ovatko ne osa- vai kokopäivärahaa ja paljonko ateriat vaikuttavat loppusummaan. Riittää kun tiedät, milloin olet lähtenyt ja milloin palannut sekä sen, oletko saanut aterioita matkan aikana. Tässäkin sovellus opastaa sinua eteenpäin.

 

paivaraha.PNG

Toimi näin

Kun olet avannut Netvisor-mobiilisovelluksen puhelimessasi ja valinnut kohdan “Matkalaskut”, siirry käsiteltävälle matkalaskulle tai ala lisäämään uutta matkalaskua. 

 

Automaattinen laskenta on käytössä kun valitset tyypin “Päiväraha”. Anna vain lähtö- ja paluuaika ja näet “Yhteensä”-rivillä saamasi päivärahan määrän. 

 

Mikäli sait matkasi aikana aterioita, jotka vaikuttavat päivärahan määrään, voit ilmoittaa ne myös sovelluksessa. Jos et ole aivan varma, missä tilanteissa ateriat tulisi ilmoittaa, on sekin ohjeistettu.

 

Jos haluat tietää tarkemmin, mistä summa koostuu, valitse kohta “Avaa erittely”. Näet heti matkavuorokausittain eriteltynä, mistä päivärahasi koostuu.

Ulkomaan päivärahat 

Ulkomaan päivärahojen kohdalla käytössä on edelleen vanha tuttu tapa ilmoittaa päivärahat. Valitse maa, jossa olit sekä päivien määrä. Anna myös lähtö- ja paluuaika. Halutessasi voit lisätä myös selitteen, asiakkaan tai asettaa laskentakohteita. 

 

Koronatilanteen ollessa varsin haastava, jatkamme mobiilisovelluksen kehittämistä ensisijaisesti muiden toimintojen parissa. Emme unohda täysin ulkomaan päivärahojen lisäämistä automaation laskemana, mutta emme myöskään lähde tähän työhön tässä vaiheessa. Tavoitteemme on mahdollistaa mobiilisovelluksella sellaisia toiminnallisuuksia, joista on mahdollisimman laaja hyöty teille asiakkaille ja nykytilanteessa ulkomaan päivärahojen automaation hyöty jää varsin kevyeksi. Seuraamme maailmanlaajuisesti koronatilannetta ja priorisoimme tekemistämme kokonaisuus huomioiden.

 

Mitä mieltä olet uudistuksesta? Anna palautetta kommentoimalla alle tai suoraan sovelluksen “Palaute”-lomakkeen kautta!


A

Anonymous

05-11-2020 10:17 am posted by Anonymous

Toivoisin tähän ominaisuutta jolla alkuperäisen päivärahan laskennallisen summan voi muuttaa. Varsinkin urheiluseurat käyttävät pienempiä päivärahasummia kuin 43 €. 

A

Anonymous

05-11-2020 2:36 pm posted by Anonymous

Hei, jos tätä toimintoa ei haluta, voiko sen ottaa pois? Esimerkiksi meidän asiakkaamme työntekijät merkitsevät koko kuukauden päivärahat yhdellä rivillä, ei ole tehokkaasta erittellä jokaista arkipäivää...

R

Raisa Ruokonen

06-11-2020 9:34 am posted by Raisa Ruokonen

 @PirjoAnneli kiitos kehitysehdotuksestasi!

 

Selvitämme parhaillaan mahdollisuutta muuttaa päivärahan ja kilometrikorvauksen käsittelyä siten, että käyttäjä voisi tallentaa verovapaille päivärahoille ja kilometrikorvauksille verottajan arvoista poikkeavia arvoja. Toteutusajankohta tälle tarkentuu myöhemmin.

A

Annika Sihvo

Visma

06-11-2020 10:34 am posted by Annika Sihvo

Hei @Olga Berngardt

kiitos viestistäsi. Toimintoa ei voi ottaa pois näkyvistä. Jos haluatte jatkaa kirjaamista vanhaan tuttuun tyyliin, voi kulutyypin valinnassa valita kohdan "Ulkomaan päiväraha". Tämän valinnan kautta voi kirjata myös suomalaiset kokopäiväraha ja osapäiväraha ja saatte merkittyä samalle riville useamman päivän.

Login or Signup to post a comment