Start a new topic

A

Anonymous

06-06-2017 11:09 am posted by Anonymous

Hei Elina

Tuon kustannuspaikan saat tositteelle vyörytyssäännöllä kun teetvyörytyssäännön kustannuspaikalle ilman jakoja eli 100% menee haluamallesi kustannuspaikalle. Näin ei tarvitse sitä joka riville lisätä käsin.

Tämä on vain hätäapuratkaisu kunnes Netvisorin toimesta ymmärtävät lisätä ominaisuuksia myös kirjanpidon tositteiden tallennukseen.

T:Tuula

A

Anonymous

13-07-2017 2:14 pm posted by Anonymous

Kai tuo hätäapuna menee, mutta pitää sitten melkein luoda jokainen kerta tuo tiliöintisääntö ettei yrityksen vyörytyssääntöihin tarvitse lisätä jokaiselle kustannuspaikalle omaa vyörytyssääntöä (niitä kun tietyissä yrityksissä on yli sata).

Toivotaan että tuo ominaisuus saataisiin pian myös tositteelle!

A

Anonymous

13-07-2017 2:19 pm posted by Anonymous

Juurikin näin Elina, tuo on vain hätäapuratkaisu. Jäämme siis odottelemaan ilouutisia Smiley Happy 

J

Jani Korhola

11-04-2018 10:41 am posted by Jani Korhola

Hei Elina,

Lisäsin tuon selitteen kopioinnin meidän ostolaskutoimintojen parannusten listalle. Tositteelle emme ole näillä näkymin tuota ominaisuutta tuomassa.

A

Anonymous

11-04-2018 10:44 am posted by Anonymous

Ei niitä ilouutisia sitten tullutkaan Smiley Sad

A

Anonymous

09-06-2018 11:27 am posted by Anonymous

Kyllä tuo selitteen kopiointi ehdottomasti tositteelle myös tarvitaan.

Kun netvisoriin kerran on luotu ominaisuus, että pystyy peilikopiona tositteen tekemään (purkuja ajatellen), niin täytyy se toiminto olla myös järkevästi käytettävissä niin että saa selitteen kopioda -> kuitenkin kirjanpidon selkeyden vuoksi riveille on hyvä lisätä sana "purku",ettei tarvitse pääkirjaa selatessa kenenkään alkaa ihmettelemään että mikä kirjaus kyseessä Ja niinkuin yllä mainitsin, voi niitä purettavia rivejä yhdessä tositteessa helposti olla yli 100.

Login or Signup to post a comment