Start a new topic
A

Anonymous

Myyntitilauksen seuranta ja raportointi paremmaksi

26-02-2020 3:31 pm posted by Anonymous (Updated 30-04-2020 by Anonymous)

Hei,

Laitan heti kättelyyn vanhan arkistoidun idean, jolla on juuret vuodessa 2017, mutta toiveita tullut vielä vuoden sisään: https://community.visma.com/t5/Netvisor-ideointi/Myyntitilausriveille-rivikohtaiset-toimituspaivat/idi-p/168584

En usko, että myyntitilauksille rivikohtainen toimituspäivä on poistunut tarpeista. Lisäksi siellä oli hyviä ja tuoreita ehdotuksia raportoinnista. Meillä asiakkailla olisi tarve myös parempaan raportointiin. 

 

Nyt esim. proformia ei pysty seuraamaan mitenkään, sillä tilauksen tulostus ja tila näkyy samanlaisena oli se sitten lähete, tilausvahvistus tai proforma. Nyt asiakkaan on todella työläs seurata mitkä toimitukset voidaan lähettää ja laskuttaa loppuun ja tätä tehdäänkin paperilla, mikä on aika koomista ottaen huomioon minkälaista ohjelmaa he käyttävät. 

 

Myynnin raportteja toivoisin myös kehitettävän, että saisi tarkempaa dataa myyntitilauksen kierrosta tilauksesta, toimitukseen, laskutukseen ja maksuun. Myös kiinnostaisi tietää myyjäkohtaisesti paljonko myyjä tekee tilauksia ja minkä arvoisia tilaukset ovat keskimäärin, koska laskullehan nämä saattaa päätyä vain yhtenä könttänä. 

1 Comment

A

Anonymous

30-04-2020 3:25 pm posted by Anonymous

Lähetteelle voisi tulostua asiakkaan sähköpostiosoite. Nyt siihen tulee nimi, osoite ja oikeaan alanurkkaan tulostuva puhelin. 

 

S-postin lisääminen siihen helpottaisi, kun kaikki tiedot olisi samalla paperilla. Nyt pakkaamossa kaiken muun tiedon paketin lähettämistä varten saa lähetteeltä, mutta spostin joutuu käydä erikseen katsomassa tietokoneelta asiakkaan tiedoista.

 

Sähköposti on siinä mielessä tärkeä tietä, että kun sen laittaa Postin, DHL tms kuljetusliikkeen systeemissä kuljetustilaukseen, asiakas saa automaattisesti tiedon paketin liikkeistä.

Login or Signup to post a comment