Start a new topic

Marja-Liisa Lohtander

07-02-2018 9:35 am posted by Marja-Liisa Lohtander

Hei,

kiitos hyvästä huomiosta. Lisäämme yhteisöpalvelumyynnin ja -hankintojen tilit vakiotilikarttaan kun seuraavan kerran teemme tililuetteloihin päivitykset. Otamme mielellämme vastaan mahdollisia muitakin tililuettelojen päivitystarpeita.

A

Anonymous

10-02-2018 7:41 pm posted by Anonymous

Tilikarttaan voisi huolellisemmin määritellä verokoodit kaiken kaikkiaan. Kotimaan ostona on määritelty mm. rahoituksen tiliejä, edustuskulut, KELA korvaukset, lahjat hlökunnalle, km-korvaukset ja päivärahat..., jopa veron korotukset ja sakot. Tilikartta pitäisi vakiona olla sellainen ettei se johda virheeseen. Jos yleisiin käytänteisiin jollakulla on poikkeuksia, ne voinee itse kukin asettaa kohdalleen. mm. koko ryhmän 94..96... voisi käydä ajatuksella läpi. Mitä enemmän toimintoja automatisoidaan sitä tärkeämmäksi muodostuvat ohjelman oikeat ohjaustiedot. Nv käyttäjiltä säätyisi aikaa kun ei näitä säätöjä tarvitse tehdä jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Marja-Liisa Lohtander

12-02-2018 8:33 am posted by Marja-Liisa Lohtander

Hei Helena,

otin myös tämän huomion talteen. On totta, että vakiotilikartassakin voisi olla oletuksina tarkemmin määritellyt alv-koodit ainakin tällaisten selkeiden tilien osalta, jolloin erityisesti käyttöönottovaiheessa kun käydään läpi asiakasyrityksen määrityksiä ja raportointia, olisi päivitystarve vähäisempi.

Login or Signup to post a comment