Start a new topic
A

Anonymous

Matkalaskun kommentointimahdollisuus

29-03-2016 8:19 pm posted by Anonymous

Matkalaskulle kaivattaisiin kommentointimahdollisuutta. Tämän tarpeellisuus tulee esille, kun tarkastaja tai hyväksyjä ei ole matkalaskun tekijän kanssa samaa mieltä matkalaskun sisällöstä, ja palauttaa sen kierrossa takaisinpäin.

Esimerkiksi jos matkalaskun tekijä on syöttänyt matkalaskulle km-korvauksia työmatkastaan: esimies on kuitenkin sitä mieltä, että oman auton käytöstä ei ole sovittu, ja haluaa korvata julkisten kulkuneuvojen mukaan. Tai jos vaikka kuluriveiltä puuttuu kustannuspaikkakohdistukset. Matkalaskurivin voi tällöin palauttaa takaisin korjattavaksi suoraan järjestelmässä, mutta miten tästä saisi helpoiten tiedon syöttäjälle? -> Kommentoimalla.

Matkalaskulla on nyt kaksi kenttää, joita voi kiertokeinona tässä yhteydessä käyttää, mutta joista kumpikaan ei tällaiseen viestittämiseen sovellu edes välttävästi. Samankaltainen matkalaskun laidassa kulkeva kommenttiraita/käsittelyhistoria kuin ostolaskulla ja palkkalaskelmalla on nyt, olisi riittävä toimenpide tälle tarpeelle. Jos siihen kertyisi samalla automaattisesti tietoa siitä, milloin matkalasku on syötetty ja rivejä lisätty (tallennettu), se toisi samalla lisää läpinäkyvyyttä ja selvyyttä joissain erityistilanteissa, joissa nyt tarpeettomasti ruuhkautamme teidän helpparia.

1 Comment

S

Sini Alamäki

30-03-2016 9:25 am posted by Sini Alamäki

Hei Kuisma

Tämä ajatus on pyörinyt meilläkin tuotekehityksessä palkkojen hyväksymisen julkaisemisesta lähtien. Samaa toiminnallisuutta olimme ajatelleet myös työajan hyväksyntään. Uudistusta ei toistaiseksi ole aikataulutettu, mutta olen melko varma tämän toteuttamisesta sitten kun hyväksyntänäkymiä ja prosessia uudistetaan.

Login or Signup to post a comment