Start a new topic

J

Jani Korhola

18-11-2016 8:08 am posted by Jani Korhola

Hei Annukka,

Netvisorissa on jo tällä hetkellä toiminnallisuus joka tarkistaa ostolaskun saapuessa (verkkolasku) että onko kyseiselle laskulle olemassa olevaa tilausta. Tunnistus tehdään "viitteenne"-kentän tiedolla josta tilausnumeron tulee löytyä. Mikäli tilaus löytyy, niin tämä näytetään ostolaskun otsikkotiedoissa.

Olemme juuri nyt kehittämässä tätä toiminnallisuutta siten että automaatiosääntöjen avulla kohdistuksen voisi tehdä nykyistä automaattisemmin. Ajallisesti tämän julkaisu lienee vuoden 2017 alkupuolella.

Mikäli sinulla tai muilla äänestäneillä on toiveita tähän liittyen (miten pitäisi toimia), niin marraskuun ajan ehtii vielä antaa toiveita ja katsomme sitten että voidaanko niitä toteuttaa tämän työn yhteydessä.

A

Anonymous

12-12-2016 3:21 pm posted by Anonymous

Mistä löydän lisätietoa, lähinnä miten toiminnallisuutta käytetään? Lukaisin läpi perusohjeen (UUSI) Ostolaskun ja -tilauksen linkitysnäkymä ja -käsittely sekä tavaran saavuttaminen varastoon – Netvisor tukiportaal…

enkä huomannut siinä tarkempia ohjeita miten tämä automaattikohdistus toimii?

J

Jani Korhola

13-12-2016 6:40 pm posted by Jani Korhola

Hei Annukka,

Voi olla että ohjeessa ei tästä mitään olekaan. Tällä hetkellä verkkolaskun saapuessa tulee alla olevan kuvan mukaisesti laskun otsikkotietoihin ilmoitus. Mitään muuta tuo automatiikka ei vielä tee, mutta helpottaa jo keskenään samaan asiaan liittyvän ostolaskun ja ostotilauksen löytämistä.

Päivitämme ohjetta alkuvuonna kun saamme tuon nyt työn alla olevan automaation julkaisukuntoon.

J

Jani Korhola

27-10-2017 2:20 pm posted by Jani Korhola

Hei Annukka,

Ostolaskuautomaation yhteydessä on tähän tullut paljon uutta. Katson tämän toiveen nyt toteutetuksi ja mikäli automaatioon on lisää hyviä ehdotuksia niin niitä voi vielä tämän vuoden ajan antaa täällä .

Login or Signup to post a comment