Start a new topic

A

Anonymous

02-10-2019 10:30 am posted by Anonymous

Laskentakohteille olisi todellakin käyttökelpoista saada voimassaoloaika, toisin sanoen että niitä voisio perustaa etukäteen käytettäväksi esim. X.X.202X alkavaksi ja päättyväksi vaikkapa 31.12.202X. Maailma missä tämä ehdottomasti olisi hyödyllinen funktio on esimerkiksi erilaiset julkisrahoitteiset hankkeet; niissä avustus usein koskee kautta X-Y ja kustannukset pitäisi saada siltä ajalta jotenkin kohdistettua sille hankkeelle juuri tällä tietyllä erityisellä ajanjaksolla X-Y. Tälle hankkeelle mukamas kuuluvia kustannuksia tai tuottoja ei sinne kuitenkaan ole tarkoituksenmukaista kirjata ennen tai jälkeen avustuskauden eli tämä tulisi tietoisesti ja aktiivisesti saada estettyä. Lisäksi kirjaajalle olisi hyvä mennä jo tätä kautta kirjausvaiheessa tieto, että nyt on yritetty tehdä kirjaus, mitä ei oikeasti ole sallittua tehdä eli jotain on yritetty tehdä väärin.
A

Anonymous

03-10-2019 10:10 am posted by Anonymous

Hyvä idea!

A

Anonymous

04-02-2020 4:01 pm posted by Anonymous

Tähän on tullut toive ihan suoraan loppuasiakkailta viimeksi tänään! 

A

Anonymous

16-09-2020 11:21 am posted by Anonymous

Päättymispäivän puuttuminen aiheuttaa ongelmia ulkoisessa budjetointi- ja raportointijärjestelmässä. Tuo sinne kaikki mahdolliset kustannuspaikat mitä Netvisorista löytää, olettaa että kustannuspaikka on käytössä kun sillä ei ole päättymispäivää! 

 

 

A

Anonymous

17-02-2021 6:38 pm posted by Anonymous

Piilotustoiminnon uusi ongelma, halusin tarkastella vuoden 2019 tietyn kustannuspaikan tuloslaskelmaa. Eihän se edes tullut laskentakohderaportille kun oli piilotettu! Lisäksi meinasin saada halvauksen kun laskentakohderaportti näytti eri lopputulosta kun tilinpäätös, kunnes muistin että saattaa olla piilotettuja kustannuspaikkoja.

 

Täytyy sanoa että on hankala systeemi!

Login or Signup to post a comment