Start a new topic
A

Anonymous

Etusivun työlistalle oma kohta hyväksytyille mutta maksamattomille ostolaskuille

16-03-2016 10:12 am posted by Anonymous

Työlistalla voisi olla oma listansa niistä ostolaskuista, joita ei ole vielä lähetetty pankkiin mutta ovat hyväksyttyjä.

Tämän saman ominaisuuden voisi lisätä samalla myös tilisiirroissa (verotilimaksut!) oleville laskuille.

Joskus yritysten maksuvalmius ei mahdollista laskujen lähettämistä pankkiin heti hyväksynnän jälkeen, vaan niitä maksetaan sitä mukaan kun rahaa tulee. Joskus saattaa laskut jäädä lähettämättä pankkiin myös muun häiriön tai keskeytyksen takia. Varsinkin jälkimmäisessä tilanteessa ei välttämättä edes tiedosteta että lasku jäi lähettämättä ja tästä saattaa aiheutua huomattaviakin korkoseuraamuksia. Jos etusivulla olisi työlistalla mainintana että n kpl ostolaskuja on lähettämättä pankkiin, yhdellä silmäyksellä näkee että jotain on tekemättä. Verotilimaksujen kohdalla tilanne on sama vaikkakin maksamattomat tilisiirrot näkyy ostoreskontranäkymässäkin varsin selvästi (vasemmassa yläkulmassa).


J

Jani Korhola

07-07-2016 7:51 am posted by Jani Korhola

Hei Taru,

Otin tämän työlistallemme ja tuomme loppuvuoden aikana etusivun "Minulla käsittelyssä" sekä ostopuolen vastaavaan widgettiin linkit maksua odottaville tilisiirroille, verotilisiirroille sekä ostolaskuille.

Toinen mahdollinen paikka näille olisi tuo "Poikkeukset ja huomiot" widget, mutta luulisin että nämä tulevat huomioitua myös tästä Minulla käsittelyssä -widgetistä.

A

Arto Muikku

14-07-2016 4:52 pm posted by Arto Muikku

Moi,

Tällainen "widget" on lähes valmis ja julkaistaan loppukesän aikana:

Lisäksi ostot-välilehti tulee sisältämään vielä omat laatikkonsa jossa listataan erikseen viimeisimmät uudet, asiatarkastuksessa tai hyväksynnässä olevat ostolaskut. Samoin myyntilaskupuolelle tulee vielä uusia widgettejä jotka sisältävät vastaavaa tietoa.

Login or Signup to post a comment