Start a new topic
A

Anonymous

Sähköinen allekirjoittaminen

28-10-2019 10:48 am posted by Anonymous (Updated 28-10-2019 by Anonymous)

Hei

Sähköseen allekirjoittamiseen on mahdollista lisätä muitakin dokumentteja kuin tilinpäätökset. Esim. pöytäkirjat lisään tänne allekirjoitettavaksi, mutta niihin pitää jokaiseen kirjoittaa vastaanottajat erikseen vaikka suurin osa nimistä on jo esim. tilinpäätöksen perustiedoissa. Saisiko tähän jonkun vetovalikon mistä henkilöt sähköpostiosoitteineen voisi valita ettei jokaista joka ikinen kerta tarvitse käsin kirjoittaa?


A

Anonymous

28-10-2019 2:34 pm posted by Anonymous

Lisäksi kun olet lähettänyt useita sähköisiä allekirjoituksia, esim. nyt tilanne konsernista missä on monta yhtiötä niin kun tilintarkastaja tekee viimeisen allekirjoituksen niin minulle tulee ilmoitus: Kaikki kutsutut ovat nyt allekirjoittaneet. Mutta tässä ilmoituksessa ei lue minkä yhtiön allekirjoituksista on kyse. Siis monta yhtiötä missä kaikissa sama tilintarkastaja. Saisiko tähän korjauksen, että tiedän mikä yhtiö on valmis ja minkä yhtiön tilinpäätöksestä nimiä vielä puuttuu?

A

Anonymous

30-10-2019 8:26 am posted by Anonymous

Hei

Laitoin tästä tukipyynnön aamulla.

Tilinpäätökseen oli kutsuttu allekirjoitukset toimitusjohtajalta, hallituksen jäseniltä sekä tilintarkastajalta. Kaikki muut ovat allekirjoittaneet paitsi tilintarkastaja joten kun tulostan tilinpäätöksen Netvisorista tilinpäätöksen siellä ei näy sähköisen allekirjoituksen merkintää. Tilintarkastaja laittoi tilintarkastuskertomuksen missä oli tilinpäätös ja siinä merkintä sähköisestä allekirjoituksesta, allekirjoittajana oli toimitusjohtaja ja hallituksen jäsenet. Molemmissa näissä on sama arkistoviite. Saako tilintarkastaja tulostettua tilinpäätöksen sähköisillä allekirjoituksilla vaikka tilintarkastajan allekirjoitus puuttu? Itse en sellaista Netvisorista löytänyt.

Login or Signup to post a comment