Start a new topic

A

Anonymous

19-08-2019 10:47 am posted by Anonymous

Tästä ollaan kyselty jo vuonna 2017 ja asiaan ei ole tullut mitään muutosta. Meillä tämä koski asiakkaan projektiin liittyviä laskuja joista ei todellakaan saanut vähentää alvia. Kaikki projektiin kuuluvat toimittajat piti muistaa ja laskut käydä supertarkasti läpi (olivat vielä isoja summia). 

 

Tämä on jotenkin ihan käsittämätöntä että käyttäjä ei saa määritellä oikeaa/poikkeavaa alv-käsittelyä toimittajan taakse. On vain valinta asiakkaan tiedoissa että alv-velvollinen/ei alv-velvollinen. 

 

https://community.visma.com/t5/Netvisor-keskustelut/Toimittajan-takaa-poistettu-oletus-alv-kanta-Miksi-laskut/m-p/162909

A

Anonymous

21-08-2019 12:12 pm posted by Anonymous

Ajoneuvokuluissa on varmaan hankala määritellä miten lasku tulee järjestelmään jos osa leasingautoista on vähennettävässä käytössä ja osa autoetukäytössä josta ei alvia saa vähentää. Laskut tulevat kuitenkin samalta toimittajalta. Autojen kohdalla käytän vientiselitteenä kaikissa kuluissa aina lisäksi auton rekisterinumeroa, näin on helppo pääkirjasta rekisterinumreolla viimeistään vuoden lähestyessa loppuaan tarkistaa ettei alv vähennystä ole mennyt vahingossa 0 alvisille autolle.

Login or Signup to post a comment