Start a new topic
A

Anonymous

maksuhuomautukset

12-04-2019 10:45 am posted by Anonymous (Updated 26-02-2020 by Anonymous)

Laskukohtainen perintä ei ole millään tasolla käyttökelpoinen, jos asiakkaalla on useampi erääntynyt lasku ja haluaa saada vaivannäöstään ja postituksista pienen perintäkulun. Tällöinhän jokaiselle laskulle muodostuu tämä perintäkulu ja asiakas tulee linjoja pitkin - ellei ole jo tullut, kun on saanut 10 kpl maksuhuomatuskirjeitä jo muutenkin. 

 

Asiakaskohtaiseen perintään pitäisi saada hakuehto, jolla voisi hakea erääntyneet tietyn erääntymisajan jälkeen. Esim. että hakutuloksiin tulee vain yli 10 päivää sitten erääntyneet laskut. Lisäksi pitäisi saada hakuehdoksi monivalinta, josta voisi valita erääntyneet huolimatta siitä onko ne tilassa erääntynyt, muistutettu tai huomautettu.

 

Asiakaskohtaisen perinnän näkymä on todella informatiivinen. Kumpa tähän voisi yhdistää hakuehdot, suodattimet ja laittaa esim. tästä näkymästä joko uudet muistutukset, lisätä maksusuunnitelmat, kommentoida tapahtumien kulkua tai lykätä laskut duetolle/intrumille. Siinä vasta olisikin työkalu ❤️

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:55 pm posted by Anonymous

Toivoisin että maksuhuomautukset saisi tulostettua yksi kirje per asiakas vaikka asiakkaalla olisi monta erääntynyttä laskua. 

Jos otan asiakaskohtaisen perinnän, saan semmoisen kirjeen, jonka voisin lähettää asiakkaalle, mutta siitä puuttuu varsinainen perintäteksti.  Tuesta neuvottiin käyttämään laskukohtaista perintää. Laskukohtaisessa perinnässä minulle tulostuu jokaisesta asiakkaan erääntyneestä laskusta oma huomautus ja jokaisessa on perintäkulu mukana. Jos lähetän asiakkaalle 10kpl tämmöisiä maksuhuomautuksia niin varmasti tulee linjoja pitkin eikä hänelle välity kokonaiskuvaa minkä verran erääntynyttä saldoa on. 

 

Perintäkirje pitäisi siis saada ulos semmoisena, että jos asiakkaalla on useampia erääntyneitä laskuja ne listautuvat samalle kirjeelle. Totta kai reskontrassa seurataan laskuja laskukohtaisesti, mutta huomautuskirje ei ole käyttökelpoinen mikäli joka ikisestä laskusta tulee erillinen kirje. 

Login or Signup to post a comment