Start a new topic
A

Anonymous

Uuden asiakkaan lisääminen Netvisoriin

23-05-2017 12:11 pm posted by Anonymous

Hei,

Kirjanpitoasiakkaani sanoi, että asiakkaan perustamisessa on seuraavanlaisia ongelmia:

"Välillä joudun kirjoittamaan uuden asiakkaan nimen jopa neljään kertaan, kun kursori hyppii riviltä toiselle. Välillä kun olen juuri kirjoittamassa jotain sanaa, niin en ehdi lopettaa kirjoittamista, kun jo edellisen rivin teksti onkin hävinnyt."

Tähän asiaan liittyy myös ongelma, että kun perustaa uutta asiakasta ja syöttää tiedot järjestyksessä, kursori hyppää kesken tietojen kirjoittamisen edelliselle riville, vaikka tälle riville on jo kirjoitettu tarvittava tieto. Tästä asiasta kysyin tuelta huhtikuun alussa ja silloin sanottiin, että asia on selvityksessä. Onkohan tähän asiaan löytynyt mitään tapaa ratkaista ongelmaa ja milloin korjaus asiaan olisi tulossa?

Ystävällisin terveisin, Mari/Aldia Oy


A

Anonymous

26-05-2017 10:36 am posted by Anonymous

Asiakkaan tietojen hakeminen toimii silloin kun syöttää yritysasiakkaiden tietoja. Se on silloin aikaa säästävä ominaisuus.

Kun lisää kuluttaja-asiakasta niin se on turha ja aiheuttaa monesti ylimääräisiä klikkauksia.

A

Anonymous

26-05-2017 12:41 pm posted by Anonymous

Juuri näin. Olisi hienoa jos tuo haku menisi vaikka pois päältä kun laittaa rastin henkilöasiakas-ruutuun, niin silloin ei näitä kursorin pomppimisia ja turhia klikkauksia pääsisi syntymään.

A

Anonymous

29-05-2017 8:50 am posted by Anonymous

Kommenttiini vielä lisäyksenä, että tällä asiakkaallani on melko paljon asiakkaana toiminimi-yrittäjiä ja myös yksityishenkilöitä on asiakkaana paljon. Y-tunnushakuhan toimii vain osakeyhtiöiden ja asunto-osakeyhtiöiden kohdalla.

Olisi tosiaan hyvä, jos raksi kohdassa "henkilöasiakas", toimisi niin, että silloin tietoja voisi syöttää järjestyksessä ja kursori ei hyppäisi useita kertoja riviltä riville. Asiakkaani joutuu viikoittan perustamaan uusia asiakkaita useita kymmeniä. Kun asiakkaita perustaa useita kerralla, tuo kursorin "hyppiminen" ja syötettyjen tietojen poistuminen aiheuttaa kovasti harmia. Ymmärtääkseni tähän haasteeseen on jo etsitty ratkaisua, mutta onkohan päivitys tulossa milloin?

J

Jani Korhola

29-05-2017 10:32 am posted by Jani Korhola

Hei,

Ongelman aiheuttaa viime kesänä julkaistu haku joka tarkistaa tiedot YTJ:stä. Tästä on meille vikatiketti kirjattu ja tulemme korjaamaan tämän nyt kesän aikana.

Login or Signup to post a comment