Start a new topic
A

Anonymous

Mikä on verkkolaskun välitysaikataulu Maventasta Maventaan

19-10-2017 10:09 am posted by Anonymous (Updated 24-10-2017 by Laura Sainio)

Hei

Voiko Netvisorista Netvisoriin (Maventa - Maventa) lähetetty lasku kestää matkalla 2 päivää?

Lähetimme torstaina 5.10. 9.54 sisäisen laskun tyttäreltä emolle ja lasku on tullut perille lauantaina 7.10. klo 8.33.

Jouduimme siis syöttämään laskun käsin reskontraamme, koska kuukauden päätös piti saada valmiiksi perjantaina.

Varmasti kuunvaihteessa laskuja liikkuu enemmän kuin normaalisti, mutta silti Maventa - Maventa välillä tuo aika on liian pitkä.

Meillä ei ole mahdollista tehdä laskua aikaisemmin, joten saisinko vastauksen, että onko ollut joku tilapäinen häiriö syynä tähän viiveeseen, kun Netvisor on muutenkin tökkinyt pahasti viime aikoina vai onko tämä jatkossakin edessä, jolloin tiedämme, että parempi hoitaa itse kuin jäädä odottamaan?

Kysyin tätä jo aikaisemmin vastaamalla tammikuussa kysyttyyn kysymykseen, mutta kun en ole saanut mitään vastausta, niin kysynpä uudestaan.

1 Comment

Laura Sainio

24-10-2017 1:47 pm posted by Laura Sainio

Hei Ulla!

Ensinnäkin, pahoitteluni siitä, ettet ole aiemmin saanut vastausta kysymykseesi. Tässä tietoa reititysajoista.

Laskun reitittymisaika Netvisorista Netvisoriin Maventan kautta vaihtelee melkoisesti sen mukaan, mihin aikaan kuusta lähetys tehdään. Parhaimmillaan lasku siirtyy Netvisorista Maventaan muutamassa minuutissa, ja siitä vastaanottavalle Maventa-tilille alle puolessa tunnissa. Hitain kohta reitityksessä on Maventasta Netvisoriin noudetun laskun käsittely ja reititys vastaanottavaan reskontraan ja nopeimmillaankin tuo toimenpide vie tällä hetkellä pari tuntia.

Parhaassa tapauksessa laskun voi saada perille muutamassa tunnissa, mutta ruuhka-aikana aikaa voi mennä pari päivää. Kuun vaihteen vilkas laskuliikenne hidastaa laskujen sisäänlukua ja pidentää reititysaikaa kuten epäilitkin. 

Meillä on tutkinnassa ja työn alla suorituskykyparannuksia laskujen kiertoon ja erityisesti tuohon sisäänlukuun liittyen, jotta jatkossa saisimme laskut kiertämään myös ruuhkatilanteissa nopeammin. Tällä hetkellä kuun vaihteen laskuissa valitettavasti tuota  parin päivän viivettä voi kuitenkin esiintyä.

terveisin,

Laura Sainio

Netvisor tuotekehitys

Login or Signup to post a comment