Start a new topic

Laura Sainio

Ohjelmaan ei pääse kirjautumaan kerralla vaan vaatii koko ajan 2 kirjautumista. Tekemääni laskua en pääse tulostamaan- tulostusvaihtoehtoa ei saa millään konstilla. Lasku löytyy kyllä lähettämättömistä - mutta ei päästä tulostukseen. Kollegan koneella kir

23-09-2015 10:21 am posted by Anonymous (Updated 23-09-2015 by Laura Sainio)

Hei Tita!

1. Kirjautumisongelman selvittämiseksi kaipaan hiukan lisätietoja

a)Mitä tunnistautumistapaa käytät kirjautuessasi ja mitä kautta saavut Netvisorin kirjautumissivulle: onko kirjautumissivu esimerkiksi selaimen kirjanmerkeissä vai siirrytkö kirjautumiseen Netvisorin kotisivuilta www.netvisor.fi

b) mitä Internet-selainta käytät? Toistuuko tuo tuplakirjautumisongelma mikäli vaihdat selainta?

c) mitä kirjautumisessa tarkalleen ottaen tapahtuu, kun ohjelma vaatii toista kirjautumista? Saatko jonkin virheilmoituksen? Jos, niin millaisen?

2. Laskun tulostus:

Alla muutama neuvo, joka voisi auttaa tulostusongelman ratkaisussa. Mikäli näillä ei ongelma ratkea, niin ilmoitathan siitä tähän viestiketjuun vastaamalla: laitan sitten sinulle tarkentavia kysymyksiä tuota kyseistä laskua koskien yksityisesti.

a) näkyykö sinulle myyntireskontrassa laskujen valintaruudut ja painikkeet, ks kuva:

b) löytyykö laskulta linkki "vie tulostus/lähetysprosessiin"

c) löytyykö lasku laskuluettelon kautta? Esimerkissäni haen laskua numerolla mutta voit hakea myös muilla hakuehdoilla. Oletuksena "Tila"-valinta on avoin, joten hakua laajentaaksesi kannattaa "kadonnutta" laskua etsiessä vaihtaa tilaksi kuvassa näkyvä "mikä tahansa"

Laskuluettelon kautta laskun voi joko lähettää sähköisiä kanavia pitkin tai tulostaa paikallisesti: tarkentavat valinnat löytyvät vihreän painikkeen pientä valkoista nuolta klikkaamalla:

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:59 pm posted by Anonymous

Ohjelmaan ei pääse kirjautumaan kerralla vaan vaatii koko ajan 2 kirjautumista. Tekemääni laskua en pääse tulostamaan- tulostusvaihtoehtoa ei saa millään konstilla. Lasku löytyy kyllä lähettämättömistä - mutta ei päästä tulostukseen. Kollegan koneella kirjautuminen 1 kertaa onnistui mutta laskua ei näkynyt ensin lainkaan. Kirjautui uudelleen niin johan lasku taas näkyi. Mikä on vialla ja miten tulee toimia?

Login or Signup to post a comment