Start a new topic
A

Anonymous

Tuotetietojen tuonti - Myytävä ja Varastoitava tietojen lisääminen CSV-tuonnin tuotetietojen tauluun

14-08-2015 10:47 am posted by Anonymous

Hei,

 

Käsittääkseni Netvisorin tuotetietojen tuonnissa csv-aineistosta ei pysty taulussa määrittelemään Myytävä ja Varastoitava soluja millään konstilla (ei löydy pudotusvalikosta). Olisiko näiden lisääminen taulun soluihin mahdollista sillä toiminto olisi meile erittäin arvokas ja säästäisi aikaa/vähentäisi virheitä?

 

Päivitämme hinnastoja 2-4 kertaa vuodessa jossa on tuhansia tuotterivejä ja joka kerta pitää joko kaikkille tuotteille joko antaa nämä arvot tai olla jättämättä ja tuonnin jälkeen osata käydä tuotteet läpi manuaalisesti.

 

Relaatiodatan linkitysnäkymässä nämä näkyvät seuraavan kuvan mukaisesti, joten kuvittelisin näiden 2 solutiedon lisäämisen olevan pieni juttu?Netvisor_Varastoitava_Myytävä.jpg

Olisipa hienoa jos näihin saisi tuotua csv:stä arvon niihin jotka olisivat myytäviä/varastoitavia. Tämä ominaisuus on meille tärkeä verkkokauppa integraation kannalta, jossa nuo arvon kertovat (Myytävä = Näkyykö tuote yleensäkkään verkkokaupassa) ja (Varastoitava = Onko omassa varastossa vai tilaustuote pidemmällä toimitusajalla).

 

Terveisin,

Mikko


T

Terhi Krutsin

19-08-2015 8:24 am posted by Terhi Krutsin

Hei Mikko,

ja kiitos viestistänne. Selvitämme parhaillamme tuonti mahdollisuuksia tähän liittyen. Palaamme teille piakkoin. 

A

Aleksi Martikainen

22-09-2015 10:23 am posted by Aleksi Martikainen

Hei Mikko,

Ja kiitos huomioista.

Hyviä pointteja sinulla tässä. CSV:ssä ei tällä hetkellä tosiaan pysty solukohtaisesti käyttöpaikkatietoja määrittelemään. Meillä on työn alla suunnittelussa tietojen tuonnin kehittäminen vastaamaan laajennetun tuotehallinnan tietoja, mikä nyt kokonaan puuttuu. Tässä yhteydessä käyttöpaikat tulevat mahdollisiksi asettaa solukohtaisesti. Toteutustekniikka on edelleen auki ja palaamme tähän, kun saamme päätöksen valmiiksi, miten ja millä aikataululla lähdemme asian työstämään.

Faktana kuitenkin se, että tämä on selkeä puute nykypalvelussa, joka tullaan tavalla tai toisella korjaamaan.

Terveisin tuotekehityksestä,

Aleksi

Login or Signup to post a comment