Start a new topic
A

Anonymous

E-scan dokumentin lisääminen palkkalinkin kautta

28-09-2015 3:00 pm posted by Anonymous

Uskoisin, että tarvetta löytyisi muillakin. Nyt tilanne on se, että e-scan dokumentteja voi kulu- ja matkalaskulle lisätä vain käyttäjätunnuksen omaava henkilö. Tarve kuitenkin tähän olisi myös palkansaajilla. Mielestäni tämä toisi hyvän lisän sekä isommille että pienemmille yrityksille ja olisi tervetullut todellinen aikasäästäjä yrityksen toiminnoissa. Tuntuu tyhmälle, että matka- ja kululaskulle pitää kuitin kuva käydä perinteisesti liittämässä, jos meillä olisi mahdollista tehdä se myös kuittiskannerin kautta.

Ottakaa kantaa löytyykö tälle toiminnolle enemmänkin tarvetta? Toivoisin pian kuulevani, että tarve on valtaisa ja saamme tämän kehitykseen.

 

Lisäksi haluan ottaa vähän kantaa myös e-scan dokumenttien käsittelyyn. Ehdottomasti kirjanpitäjän pitää pystyä korjaamaan/täydentämään esim. yrityskäyttäjän virheellisesti kirjoittama tai unhotama summa dokumentille. Jos tilitoimisto jää odottamaan käyttäjän korjausta, niin sitä saadaan odottaa sitten tovi. Siis jos me oikeasti haluamme tähdä tätä tätä työtämme tuloksekkaasti ja miksipäs emme haluaisi .

1 Comment

A

Arto Muikku

29-09-2015 4:53 pm posted by Arto Muikku

Terve Minna,

Olemme itseasiassa tehneet jo kehitystyötä että eScan-dokumentteja voisivat jatkossa tuoda myös palkansaajat. Siis henkilöt joilla ei ole tunnuksia muuten palveluun. Jatkossa käyttäjänhallitsija-roolilla oleva henkilö voi luoda palkansaajille tunnukset eScania varten ja toimittaa ohjeet palvelun käytöstä palkansaajalle automaattisesti uutiskirjeellä. Myös eScan-dokumentin liittäminen matkalaskulle turvalinkkiä käyttäen pitää tässä yhteydessä sallia.

Muutos ei ole vielä ihan julkaisukelpoinen ja vaatii viimeistelyä, mutta saataneen ulos tämän vuoden puolella.

Ennen tätä eScania päivitetään kuitenkin vielä seuraavien puutteiden osalta:

  • Tuodaan kuittiskanneri myös Windows Phonelle. Sovellus on jo tehty, mutta vaatii vielä testaamista ja itse julkaisun Windows Storeen.
  • Jatkossa kuitin käsittelyssä on toiminto kuitin liittämiseen jo olemassa olevalle matkalaskulle, ostolaskulle tai tositteelle (ei pelkästään linkkiä uuden luontiin..)
  • "Lisää eScan-dokumentti" -valinta (joka löytyy mm. ostolaskun toiminnoista) on tehty uusiksi ja se sisältää nyt myös kaikki kuittiskannerin kautta tulleet lisätiedot. Aiemminhan siinä näkyi ainoastaan linkki kuvaan sekä päivämäärä ja kuvaus.
  • Myös kuitista jossa ei ole arvonlisäveroa saadaan luotua automaattisesti tosite/matkalasku. Tositteen luonti onnistuu jatkossa automaattisesti myös yritykselle joka ei ole arvonlisäverovelvollinen

Naputtelen näistä vielä tänne communityyn tarkemmin kunhan saamme vahvistuksen Windows Phone version julkaisupäivästä.

Vielä tuohon dokumentin käsittelyyn eScan-näkymässä; miksi kirjanpitäjän tarvitsee päästä muokkaamaan selitteitä/summia jo eScan-näkymässä, vai eikö hän voisi ottaa kuittia käsittelyyn heti ja tehdä muokkaukset suoraan tositteelle? Ymmärsin, että tarve olisi päästä muokkaamaan eScanin kautta tuodun kuitin selitteitä jo ennenkuin niistä on kirjattu tosite/matkalasku. Jos taas käytettiin kuittiskanneria, niin yrittäjähän voi tehdä muokkauksen jo kännykässään lähettämällä kuitin uudestaan, jolloin se päivittyy heti ja on muutos kirjanpitäjälle heti nähtävissä.

Login or Signup to post a comment