Start a new topic
A

Anonymous

Palkkakorttien tulostus ja raporteista yleensä

27-12-2016 1:07 pm posted by Anonymous

Kuinka saan tulostettua palkkakortit kokonaisuudessaan kun yrityksessämme on 24 palkkakautta ja toista sataa työntekijää joiden palkka maksetaan 2 kertaa kuukaudessa. Nyt saan tulostettua yhdellä kertaa palkkakortit kaikista työntekijöistämme, mutta vajaina. KOSKA TÄMÄ TOTEUTUU?

Olen kysellyt myös mahdollisuutta lähettää EK:n , TVKI:n, työnantajaliiton, ammattiliiton ym. muiden tahojen ilmoituksia sähköisesti, tai että edes saisin raportin sen muotoisena jota olisi mahdollista hyödyntää ko. ilmoituksia annettaessa. TOTEUTUUKO TÄMÄKÄÄN KOSKAAN?

Miksi tilityspisteiden raporteissa on ensimmäisenä näkyvissä vanhin tilitys? Tarvitsetko sinä useinkin muutaman vuoden takaisia tietoja?

Jos näiden toisaalta lakisääteistenkin asioiden kuntoon saamiseksi tarvitaan se, että asiat voi esittää myös käyröinä, käppyröinä tai piirakoina niin tämä ok, kunhan saan ne tulostettua myös normaaliin tapaan kirjaimina ja numeroina.

ANTAKAA TUKENNE SAADAKSEMME NÄMÄ ASIAT KUNTOON

Netvisorin ohjelma on ollut käytössämme jo vuodesta 2011 lähtien ja edelleen kysyn tätä samaa asiaa. Alkaa vuodenvaihteen työt jo taas pelottamaan :smileyconfused::smileyangry::smileyshocked::smileycry:


Maiju Soljasalo

27-12-2016 2:22 pm posted by Maiju Soljasalo

Hei Pirjo,

kiitos keskustelun avauksesta!

Mikäli lisäätte toiveenne kehitysideoiksi tuoteideointiin, pääsevät muutkin käyttäjät tukemaan ideoitanne äänestämällä niitä käsittelyyn. Tärkeimpänä on kertoa perustelut minkä ongelman kehitystoive ratkaisee ja mitkä ovat sen käyttötapaukset. Luo uusi tuoteidea tästä linkistä.

Palkkakortit:

- Palkanlaskennan raportoinnista olittekin luoneet kehitystoiveen: Palkanlaskennan raportit

- Palkkakorteissa ratkeaisiko ongelma sillä, että sivun saisi vietyä suoraan Exceliin?

Tilitykset:

- Tilityksistä olikin jo ehditty tehdä kehitystoive: HRM, tilitykset

- Linkki keskusteluun tilityksien listauksesta

Sähköiset lomakkeet (Ek:n, TVKI:n, työnantajaliiton, ammattiliiton):

- Luo uusi tuoteidea tästä linkistä.

- Kerrothan mahdollisimman tarkkaan mitä tietoja tarvitaan, kenelle ja miksi. Näin saamme tarkan kuvan siitä, mitä ominaisuudelta vaaditaan.

- Mikäli jokin oleellinen raportti puuttuu, palkanlaskennan sisäisen raportoinnin kehittämisestä on myös oma keskustelu, jonne voi kertoa perusteltuja toiveita: Palkanlaskenta - Sisäinen raportointi

Mikäli tulee kysyttävää, autan mielelläni.

A

Anonymous

27-12-2016 3:09 pm posted by Anonymous

Hei

Mikä on palkkauksenne suuruus/määrä siitä, että kehitän ohjelmaanne?   Varmaankin kohta asiakkaananne jo joudumme myös itse tekemään koodaustyön.

Vastauksesi oli yhtä pyöreä, kuin aikaisemmat vastauksenne.

Onnea valitsemallanne tiellä.

A

Anonymous

27-12-2016 3:10 pm posted by Anonymous

Hei

olisiko mahdollista saada vaikkapa n. Papukaijamerkki tuon vihreän tähden sijaan.

A

Anonymous

27-12-2016 3:19 pm posted by Anonymous

Hei

Vastaukseni löydät Commynityn sivuilta. Ehkä on aiheellista käydä keskustelu tosiaan jonkin iltapäivälehden tai vaikkapa valtakunnallisen lehden sivujen kautta. Näin saatte ilmaista mainosta tuotteellenne ja varmaankin halukkaita ohjelman kehittäjiä ja koodaajia ilman suurempaa hakuprosessia.

Hyvää työviikon jatkoa

Terveisin

Pirjo Haaranen

A

Anonymous

29-12-2016 9:28 am posted by Anonymous

Täytyy kyllä olla samaa mieltä asiakkaan kanssa - meillä ohjelma on ollut vasta parisen vuotta, mutta tuntuu tosiaan uskomattomalta, että tiettyjä ominaisuuksia ei saada vuosien saatossa kehitettyä. Itse lähetin reilu vuosi sitten kirjallisen reklamaation tietyistä asioista, mutta eipä ole paljon tapahtunut. Ohjelman tekijät eivät taida itse ohjelmaa käyttää, sillä ohjelma on monelta osin hyvin epäasiakasystävällinen Smiley Sad

t. Anne Mustonen-Wallenius

A

Anonymous

07-01-2019 8:18 pm posted by Anonymous

Hei

oletteko keksineet jo tähän ratkaisua, harmaita hiuksia tulee kun ei saa palkkakorttia tulostettua! täsmäämistä varten, varsinkin kun asiakas siirtynyt kesken vuoden ohjelmaan, ei ainakaan vuosi-ilmoitusten tekeminen ole milllään tavalla tehokasta!

Login or Signup to post a comment