Start a new topic
A

Anonymous

Miksi Visma Solutionsin verkkolaskun saapuminen perille vie 2 vuorokautta?

03-01-2017 10:43 pm posted by Anonymous

Miksi Visma Solutionsin verkkolaskun saapuminen perille vie 2 vuorokautta? Lasku kuulemma tehty jo 2.1.2017 mutta ei ole vieläkään tullut perille tänään 3.1. klo 22.30???


R

Rane Olsen

04-01-2017 8:00 am posted by Rane Olsen

Moi Marja-Terttu,

Lähetys on tehty 16 jälkeen 2.1.2017 ja perille lasku on välitetty viime yönä yhden aikaan, välitys on kulkenut ihan normaalin aikatauluhaarukan mukaisesti.

A

Anonymous

04-01-2017 11:32 am posted by Anonymous

Ok, kiitos Rane selvityksestä. Saisikohan verkkolaskujen lähetyksestä aikataulun jonnekin näkyviin? Siis Maventa -> Maventa verkkolaskun lähetyksen aikataulu, josta tässäkin on varmaan kyse, itselläni tulee Maventa kautta. Varsinkin näin tilinpäätösaikaan olisi tärkeää, että saisi laskut asiakkaille tosi nopeasti ja tietäsi milloin ne ovat perillä. Samoin kaipasin edelleen viime pe:na pankkien aikatauluja maksujen lähetykselle, niitä ei löydy ymmärtääkseni Netvisorin ohjeista. Eli milloin on lähetettävä maksu Netvisorista, että menee vielä samalle pankkipäivälle.

Elina Tittonen

04-01-2017 1:52 pm posted by Elina Tittonen

Hei Marja-Terttu,

ja kiitos viestistäsi.

Verkkolaskujen välitysaikataulu on keskimäärin 1-2 päivää laskun lähetyshetkestä lukien. Mikäli verkkolaskuna lähetetty lasku on menossa pankkiverkkoon (ts. vastaanottajan operaattori on jokin pankki), pankit käsittelevät saapuvat aineistot omien maksuajojensa mukaisesti ja vain pankkipäivisin.

Alla suora linkki ohjesivullemme Netvisorissa tuettujen pankkien yhteystiedoista ja maksuajojen aikatauluista:

Pankkien yhteystiedot ja maksuajot – Netvisor tukiportaali

A

Anonymous

09-10-2017 11:03 am posted by Anonymous

Hei

Voiko Netvisorista Netvisoriin (Maventa - Maventa) lähetetty lasku kestää matkalla 2 päivää?

Lähetimme torstaina 5.10. 9.54 sisäisen laskun tyttäreltä emolle ja lasku on tullut perille lauantaina 7.10. klo 8.33.

Jouduimme siis syöttämään laskun käsin reskontraamme, koska kuukauden päätös piti saada valmiiksi perjantaina.

Varmasti kuunvaihteessa laskuja liikkuu enemmän kuin normaalisti, mutta silti Maventa - Maventa välillä tuo aika on liian pitkä.

Meillä ei ole mahdollista tehdä laskua aikaisemmin, joten saisinko vastauksen, että onko ollut joku tilapäinen häiriö syynä tähän viiveeseen, kun Netvisor on muutenkin tökkinyt pahasti viime aikoina vai onko tämä jatkossakin edessä, jolloin tiedämme, että parempi hoitaa itse kuin jäädä odottamaan?

Login or Signup to post a comment