Start a new topic
A

Anonymous

Miksi pdf-tulostus ei toimi kirjanpidon raporteilta?

28-03-2017 12:19 pm posted by Anonymous

Jos otan kirjanpidon raportin, esim. tuloslaskelma kk-sittain ja poraudun siitä tietyn tilin tapahtumiin ja haluan ottaa ne pdf-raportiksi, tulostin-nappula ei tee mitään? Yritin useammalla selaimella, aina sama juttu??? Please, korjausta mahdollisimman nopeasti!


R

Rane Olsen

Visma

28-03-2017 3:07 pm posted by Rane Olsen

Moi Marja-Terttu,

Testasin tuon tulostuksen ja olet aivan oikeassa, tuloslaskelma kuukausittain, jos sieltä porautuu tilien saldoihin, niin tilikohtaisten kirjausten näkymän tulostus ei toimi oikein. Tämä on meidän uusin raporttimme, joten lienee joku kohta koodaamatta sieltä. Teen asiasta ilmoituksen meidän kehityspuolelle.

A

Anonymous

28-03-2017 3:33 pm posted by Anonymous

Kiitos Rane kun testasit! Olisin tarvinnut sitä raporttia asiakkaani tilinpäätöksen teossa ja summien tarkistuksessa. Päätin sitten lähestyä asiaa ostoreskontralistauksen kautta ja kun menin ostoreskontranäkymän (avoimet ostolaskut) kautta Ostolaskuluettelolle, toiveena saada summa sieltä.... ei onnistu sieltäkään, siellä ei puolestaan ole printterin kuvaketta ollenkaan. Tänään ei onnistu. Smiley Wink Tarkistatko sen myös.

R

Rane Olsen

Visma

28-03-2017 3:54 pm posted by Rane Olsen

Moi Marja-Terttu,

Toimisiko sinulla ihan Tilisaldot-raportit, mistä voi porautua tilikohtaisiin kirjauksiin ja siellä tuo tulostus toimii.

A

Anonymous

29-03-2017 9:35 am posted by Anonymous

Toimii kyllä Tilisaldot-raportilta mutta sinne on huomattavasti hankalampi mennä kuin kuukausittaiseen tuloslaskelmaan porautuminen.

Login or Signup to post a comment