Start a new topic
A

Anonymous

top 10 toimittajaraportti

06-06-2017 9:27 am posted by Anonymous

Hei,

Netvisorista saa toimitajalistan, mutta mistä saan helposti ja nopeasti Netvisorista top 10 toimittajaraportin 1.1.-31.5.2017?

Terveisin

Mia


Laura Sainio

06-06-2017 11:01 am posted by Laura Sainio

Hei Mia!

Minkä tyyppistä raporttia tarkalleen ottaen kaipaat? Tarvitsetko saman tyyppistä kuin Top 10 myynnin 'Asiakkaat' -osio jossa näytetään laskutettujen eurojen summa tietyltä aikaväliltä, vai millaisia tietoja raportilla tulisi näkyä?

A

Anonymous

06-06-2017 11:11 am posted by Anonymous

Hei,

Tarvitsisin juuri saman tyyppisen kuin Top 10 myynnin 'Asiakkaat' -osio.

Suurimmat toimittajat laskutetun summan perusteella tietyllä aikavälillä.

Tervesin

Mia

Laura Sainio

06-06-2017 12:10 pm posted by Laura Sainio

Hei!

Ihan suoraan tuollaista raporttia ei Netvisorista tällä hetkellä ole saatavissa. Oston raporteista (Ostoraportit – Netvisor tukiportaali)​ toimittajaryhmäraportti on lähimpänä, tosin sieltä ei löydy vapaata aikavälirajausta, vaan kuukaudet, kvartaalit ja tilikaudet. Ja ostojen summajärjestystä varten tarvitaan hiukan ekseliä.

Ostolaskuluettelon toimintoja tässä voisi myös käyttää hyödykseen niin, että hakee laskut tietyltä aikaväliltä ja ryhmittelee ne toimittajittain. Tällöin laskujen yhteissummat saa näkyviin toimittajittain. Hakutulosta ei saa valitettavasti suoraan lajiteltua top-järjestykseen, joten ihan täydellinen ei tämäkään ratkaisu ole ilman sorttaustyötä taulukkolaskentaohjelmassa.

Voit tehdä tästä raporttitarpeesta myös kehitysehdotuksen Netvisorin tuoteideoinnin puolelle. Tällöin myös muut käyttäjät pääsevät kommentoimaan ja äänestämään ideaa: Netvisor-tuoteideointi

Terveisin,

Laura Sainio

A

Anonymous

07-06-2017 2:18 pm posted by Anonymous

Hei,

Kiitos viestistä, mutta tämä on puute ja vie minulta tosi paljon aikaa kun pitää väsätä excelin kanssa.

Olisi hyvä jos tekisit tästä kehitysehdotuksen, kiitos.

Terveisin

Mia

Login or Signup to post a comment