Start a new topic
M

Markus Anttonen

ULKOMAISEN TOIMITTAJAN ALV-TUNNUS

16-11-2016 11:04 am posted by Anonymous (Updated 28-11-2016 by Markus Anttonen)

Moi Päivi

Valitettavasti tätä ominaisuutta ei tällähetkellä ole ja ALV -koodi tulee toimittajan maan perusteella. Tällöin eu -maan suhteen koodiksi tulee aina EUOS (eu osto) ja tositetta joutuu muokkaamaan.

Asiasta kannattaa tehdä kehitystoive meidän tuoteideointi osioon, jossa muut voivat myös äänestää toiveen tärkeyttä ja sitä kautta nostaa toiveen prioriteettiä ylöspäin.

Lisäys tuohon aiempaan vastaukseen. Jos palveluostoille olisi käytössä oma tili, niin sitten kirjanpidon tililuettelossa tälle tilille annettaisiin ALV tunniste kohtaan EUPO -koodi. Sitten tämä sama tili laitettaisiin toimittajan oletustiliksi ja silloin kun kyseinen tili olisi tiliöinnissä valittuna, tulee tiliöintiin oletuksena EUPO -koodi. Tosin jos kyseisen toimittajan kanssa on välillä tavallista Eu -ostoja, niin tili ja koodi pitää sitten vaihtaa tiliöinnin aikana.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 8:04 pm posted by Anonymous

Toimittajan taakse pitäisi saada syötettyä paitsi alv-kanta myös alv-koodi. Meillä ostetaan melkein pelkästään palveluita EU-maista ja joka kerta EUPO-koodin joutuu erikseen laittamaan. Jos saisi toimittajan taakse valmiiksi jäisi taas yksi turha manuaalivaihe pois.

Login or Signup to post a comment