Start a new topic
A

Anonymous

MITÄ TILEILLE ON TAPAHTUNUT?

17-01-2017 2:14 pm posted by Anonymous

Olen korjannut asiakkaiden tilejä siten että 1701 Myyntisaamiset -siitä olen poistanut numeron 1, ja sama homma ostovelat 2871 tilillä.

1702 ja 2872 tilit olen nimennyt myyntisaamiset vanhat ja ostovelat vanhat. Nyt tilikartassa näiden tilalla on myyntisaamiset1 ja ostovelat 1.

Tili 1704 on myyntisaamiset vanhat ja tili 2874 on ostovelat vanhat.

Onko kaikkien asiakkaiden tilinumeroita muutettu, entä ne tilit jotka olen sinne jälkikäteen perustanut?


A

Anonymous

17-01-2017 2:32 pm posted by Anonymous

Minulle Netvisor tekee joskus ihan samaa kummallisuutta... Taseen tili, jonka tiedän ko. asiakkaalle ihan varmaan perustaneeni, ei tulekaan tiliöinnissä valittavaksi, ei sitten millään. Joskus löysin syyn siitä, että ohjelma oli jostain syystä ottanut tililuettelolta ko. tililtä käytössä-ruksin pois? Olen samaa mieltä kanssasi, että jotain tililuettelolle jossain vaiheessa tapahtuu...

R

Rane Olsen

27-02-2017 4:13 pm posted by Rane Olsen

Moi Tuula,

Olemme tarkastaneet toiminnon sen osalta, mitä meillä on mahdollisuuksia, että mikään järjestelmän toiminto ei ole muutoksia tililuetteloon tehnyt. Ilmeisesti ko. yrityksissä ei ole käytetty myöskään tililuettelon kopiointityökalua, joten tällä perusteella ainoaksi vaihtoehdoksi jäisi se, että näitä on käyty käsin muuttamassa. Mitään tarkkaa lokia näistä ei kerätä, joten tämänkään todistaminen puoleen tai toiseen on käytännössä mahdotonta.

Eli pahoittelemme tapahtunutta, mutta emme pysty selvittämään miksi ja kenen toimesta näin on käynyt.

Login or Signup to post a comment