Start a new topic
A

Anonymous

CRM hinnoittelu

01-04-2016 3:52 pm posted by Anonymous

Hei,

 

Meillä olisi tarve saada CRM laskutukseen asiakaskohtaisia nimikkeitä ja hintoja? Onko tämä mahdollista määritellä?

 

tehtävä 12345, asiakas 123, tuote 123 ja hinta 123

tehtävä 6789, asakas, 678, tuote 678 ja hinta 678

 

Ja tunnit linkitetään tehtävälle ja laskutus tehdään sitä kautta. Nyt olen siinä käsityksessä, että vain yksi laskutustuote on mahdollista antaa ja yksi hinta.

 

Toinen kysymys kuuluu jos asia on näin, että voidaan antaa vain yksi hinta ja asiakaskohtaiset hinnat annetaan alennusten kautta. Niin näkyykö tuolla myynnin alennuksissa annettu alennus tilauksella vai tulee tilaukselle vain netto summa näkyviin? Eli jos on 123 -50% niin näkyykö molemat tiedot tilauksella vai vain hinta 61,50?

 

Ja missä vaiheessa tuo alennettu hinta tulee, kun lasku tehdään CRM kautta? Silloinko vasta kun tilaus lasku on muodostettu eli vasta laskulle?

 

Kiitos.

1 Comment

R

Rane Olsen

Visma

13-04-2016 9:44 am posted by Rane Olsen

Moi Satu,

Mikäli käytössä on Laajennettu Tuotehallinta (LTH), niin siellä on mahdollista määritellä asiakaskohtaisia hintoja per tuote. Lisäksi jos käytössä on HRM, niin voidaan perustaa uusia kirjauslajeja ja näille vastaavat laskutustuotteet tuoterekisteriin ja nämä voidaan sitten yhdistää CRM:n perustiedoissa vastaamaan toisiaan (kirjauslaji B laskutetaan tuotteena H).

Alennuksen näkyminen riippuu siitä, miten se on toteutettu. Jos on asiakaskohtainen alennus asiakaskortilla, tuodaan prosentti näkyviin laskuriville. Jos käytetään asiakaskohtaisia hintoja, niin laskulla näytetään suoraan alennetut hinnat, ilman ale%:a.

Login or Signup to post a comment