Start a new topic
A

Anonymous

CRM suljettu tehtävä

19-07-2017 12:46 pm posted by Anonymous (Updated 21-07-2017 by Rane Olsen)

Hei,

Millä estetään suljetun tehtävän käyttäminen?

Eli jos tehtävä on suljettu, niin se ei tulisi listoille, kun haetaan tehtäviä esim HRM-näkymässä ja matkalaskunäkymässä.

Satu

1 Comment

R

Rane Olsen

21-07-2017 10:14 am posted by Rane Olsen

Moi Satu,

Valitettavasti tuota ei voi mitenkään estää, mutta suljetut tehtävät näkyvät harmaana, avoimet vahvennetulla fontilla tummana.

Login or Signup to post a comment