Start a new topic
A

Anonymous

Severaan siirrettävä kulu, kun projekti on suljettu

07-12-2017 7:49 am posted by Anonymous (Updated 08-12-2017 by Anonymous)

Kun Netvisorista siirretään kulurivejä Severaan projektille, joka on suljettu, näyttää kulu menevät ok, eikä mitään virheilmoitusta tule.

Todellisuudessa kulu ei siirry suljetulle projektille.

Tästä pitäisi ehdottomasti tulla ilmotus siirtovaiheessa, jotta asiaan voidaan reagoida.


Tapio Naumanen

08-12-2017 1:05 pm posted by Tapio Naumanen

Hei Kirsi,

Oletko huomannut katsoa Netvisorin puolella "Ostolaskujen siirtohistoria" näkymään? Siellä pitäisi olla ilmoitus, että työ on suljettu ja siirto ei ole onnistunut. Ostolaskurivien siirto – Netvisor tukiportaali

Suljetuille töille ei voi tuoda kuluja rajapinnan yli. Severan käyttöliittymätasolla lisäystä ei ole estetty. Koska kun lisäyksen tekee manuaalisesti, niin on tarkkaan tiedossa mitä ollaan tekemässä. Rajapinnan kautta taas "vahinkolaukaus" on mahdollisempi eli näin säilyy kontrolli käyttäjällä kun työ pitää käydä avaamassa.

Jos et kuitenkaan nää siirtohistorian puolella mitään virhettä niin selvitetään asiaa lisää.

Ystävällisin terveisin,

Tapio

A

Anonymous

08-12-2017 2:41 pm posted by Anonymous

Kyllä me tuolla käymme kurkkimassa kun muistamme, mutta kun kuluja siirretään paljon, niin joka kerta ei siellä tule käytyä.

Olisi paljon selvempää, jos ohjelma ilmoittaisi heti , jos siirto ei onnistu.

Login or Signup to post a comment