S

Sofia Tuominen

Haluatko kokeilla Netvisorin uutta kirjautumista ennen muita?

29-11-2021 3:30 pm posted by Sofia Tuominen

Olemme julkaisseet Netvisorin kirjautumisesta ja sovelluksesta beta-version. Myöhemmin beta-testauskierroksen jälkeen muutokset tulevat kaikille näkyville. Tässä ensimmäisessä vaiheessa muuttuvat kirjautuminen Netvisorin selainversioon ja Netvisor-mobiilisovellukseen. Myöhemmin muuttuvat ulkomaalaisen henkilön lisääminen käyttäjäksi sekä kirjautuminen ja maksun vahvistaminen Visma Manager -sovelluksessa. 

 

Nyt haemmekin mukaan lisää kiinnostuneita testaamaan tätä uutuutta. Tarjoamme mahdollisuuden nähdä ja kokeilla uutta kirjautumista ennen muita. Suosittelemme erityisesti kaikkia tilitoimistoja hyödyntämään tämä mahdollisuuden. Betaan osallistuminen antaa myös mahdollisuuden vaikuttaa sovelluksen kehitykseen. Vastineeksi toivommekin palautetta uudistuksesta. 

 

Beta-ryhmään liittyminen on helppoa:

  1. Liity Team Netvisor -käyttäjäpaneeliin täällä https://netvisor.fi/teamnetvisor/. Kirjautumisen uudistuksen testaukseen osallistuaksesi on erityisen tärkeää täyttää kohta, jossa kysytään puhelimesi käyttöjärjestelmää (iOS / Android).
  2. Tulet saamaan sähköpostin kuinka muutosta on mahdollista testata. Tämä sisältää tarkemmat ohjeet jatkosta.

 

Jos olet jo ilmoittautunut Team Netvisoriin ja ilmoittautumislomakkeella ilmoittanut kiinnostuksesi mobiilikehitykseen, olet jo mukana beta-ryhmään kutsuttavien joukossa. 

 

Tämä tuleva julkaisu on osa laajempaa kokonaisuutta, jossa NetvisorID:n käyttö kirjautumiseen tulee jäämään pois ja korvautumaan Netvisor-mobiilisovelluksen kirjautumisella. Netvisoriin voi jatkossakin kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella sekä muutamalla ulkomaalaisella tunnistautumistavalla. Muutoksesta viestiminen on aloitettu jo elokuussa ja nyt muutos alkaa konkretisoitumaan. 

Login or Signup to post a comment