Start a new topic
A

Annika Sihvo

Netvisorin lomalaskenta 1.4.2022 alkaen

10-03-2022 7:47 am posted by Annika Sihvo

Netvisorin ns. vanha lomalaskenta poistuu käytöstä 31.3.2022 automaattisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjän tulee tehdä toimenpiteitä Netvisorissa, jotta lomalaskenta on mahdollista myös jatkossa.


Nykyisen lomalaskennan asetukset on määriteltävä yrityskohtaisesti. Mikäli nykyisen lomalaskennan käyttöönottoa ei ole suoritettu, siirtyvät lomasaldot automaattisesti nykyiseen lomalaskentaan 1.4.2022.


Lomalaskennan käyttöönotosta on julkaistu YouTube-video, jota pääset katsomaan tästä: Lomalaskennan video


FAQ:


Mistä tiedän onko yrityksessä “vanha lomalaskenta” käytössä?


Voit tarkistaa asian käyttöliittymästä kohdasta Palkat > Asetukset > Lomalaskennan asetukset. Mikäli näkymällä on kuvan yksi mukainen menu, on vanha lomalaskenta vielä käytössä:


 

Kuva 1.


Mikäli näkymällä on kuvan kaksi mukainen menu, on nykyinen lomalaskenta jo käytössä:


Kuva 2.


Mitä tarvitsen käyttöönottoon?


Varmista ennen käyttöönottoa, että sinulla on käytössäsi hyvin aikaa tehdä käyttöönotto alusta loppuun kerralla niin, että kaikki vaiheet tulee tehtyä huolellisesti. Käyttöönoton sujuvuuden kannalta on tärkeää, että käyttäjällä on olemassa ajantasaiset tiedot lomista.


Mistä pääsen käyttöönoton vaiheisiin?


Nykyisen lomalaskennan käyttöönottoon pääsee Netvisorissa kohdasta Palkat > Asetukset > Käyttöönotto > Aloita käyttöönotto.


Mitä jos tarvitsen apua käyttöönotossa?


Voit hyödyntää meidän julkaisemia kirjallisia käyttöohjeita Netvisorin tukiportaalista Netvisor tukiportaali . Valikon Palkat > Uudistettu lomalaskenta osiosta löytyy erilaisia aiheeseen liittyviä käyttöohjeita.


Lomalaskennan käyttöönottoon löytyy myös ohjevideoita. Näillä videoilla opit, kuinka lomalaskenta Netvisorissa aloitetaan, miten lomalaskennan asetukset tehdään ja kuinka lomapäiviä palkanlaskennassa käsitellään. Ohjevideoihin pääset tästä: Lomalaskennan videoita


Yksittäisissä pulmatilanteissa voit olla yhteydessä palkkojen asiantuntijoihimme alla olevien palvelukanavien kautta:


 tai chatilla jonka saa auki suoraan Netvisorin käyttöliittymän yläpalkista. Chat palvelee ma-pe klo 9-14.


 


Laajemmissa tarpeissa suosittelemme varaamaan oman etäkoulutuksen oheisen linkin kautta avautuvilta sivuilta: Netvisor koulutukset


Olen tilitoimisto käyttäjä, Netvisorin etusivulla on huomio, että “xx yritystäsi käyttää vielä vanhaa lomalaskentaa”. Olemme tehneet tällaiselle yritykselle nykyisen lomalaskennan käyttöönoton, mutta widget huomauttaa edelleen asiasta. Vaatiiko tämä minulta toimenpiteitä?


Ei vaadi. Vanhaa lomalaskentaa koskeva widget poistuu Netvisorin tiedotusnäkymältä 1.4.2022.Login or Signup to post a comment