Start a new topic
Clento on nyt Netvisor KYC

R

Netvisorin tuoteperhe laajeni, kun Visma Solutionsin KYC-palvelu Clento liittyi osaksi Netvisorin tuoteperhettä 4.12.2023 alkaen. Samalla nimi Clento jäi historiaan, ja palvelun uusi nimi on Netvisor KYC.


Muutoksen taustalla on Netvisorin suunta tarjota entistä kattavampia palveluita taloushallinnon ja liiketoiminnan johtamiseen. Asiakkaan tuntemisen merkitys kasvaa jatkuvasti, sillä uudistuneen rahanpesulain mukaan yritysten tulee tietää yhä tarkemmin kenen kanssa he tekevät liiketoimintaa.


Netvisor KYC auttaa asiakkaitaan täyttämään nykyiset ja tulevan rahanpesulain vaatimukset automatisoimalla asiakkaan tuntemisen prosessit.  


Netvisor KYC automatisoi asiakkaan tuntemisen helpoksi ja nopeaksi


Netvisor KYC on markkinoiden kattavin asiakkaan tuntemisen palvelu, joka on suunniteltu vastaamaan jokaisen rahanpesulain ilmoitusvelvollisen tarpeita. Palvelu automatisoi tuntemistietojen käsittelyn, varmistaa yrityksesi vaatimustenmukaisuuden ja säästää satoja työtunteja vuodessa. 


Lisätietoa palvelusta ja hinnaston löydät osoitteesta netvisor.fi/kyc


Netvisor-tuoteperheestä löytyy Taloushallinto, Netvisor Palkat ja Netvisor KYC. Netvisor KYC - Usein kysyttyjä kysymyksiä


Mikä on KYC? Asiakkaan tunteminen eli KYC (know your customer) tarkoittaa käytäntöjä, joilla varmistut siitä, että asiakkaasi on se, joka hän väittää olevansa. Lakisääteinen ilmoitusvelvollisuus koskee kaikkia yrityksiä ja organisaatioita, jotka tekevät rahaan liittyviä toimenpiteitä yritysten tai yksityishenkilöiden puolesta.

Kenelle Netvisor KYC on tarkoitettu?  Lakisääteinen ilmoitusvelvollisuus koskee kaikkia yrityksiä ja organisaatioita, jotka tekevät rahaan liittyviä toimenpiteitä yritysten tai yksityishenkilöiden puolesta. Pankkien ja finanssialan yrityksien lisäksi ilmoitusvelvollisia ovat muun muassa tilitoimistot, kiinteistönvälittäjät ja asianajotoimistot.

Netvisor KYC tarjoaa automatisoidun ratkaisun kaikille ilmoitusvelvollisille toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta.

Onko Netvisor KYC ilmainen Netvisorin nykyasiakkaille? 

Ei ole. Netvisor KYC -palvelulla on oma erillinen hinnoittelunsa, joka koskee myös Netvisorin taloushallintojärjestelmän asiakkaita. Hinnoittelulaskurin sekä tarkemmat tiedot hinnoittelupaketeista löydät osoitteesta netvisor.fi/kyc.

Olen kiinnostunut, miten saan Netvisor KYC:stä lisätietoa?

Jos haluat tilata demon tai jutella asiantuntijoidemme kanssa lisää, pääset jättämään yhteydenottopyynnön täältä  


Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu