Marja-Liisa Lohtander

Viikkopäivitys 5.3.2020 - julkaisutiedote

05-03-2020 4:28 pm tekijä Marja-Liisa Lohtander

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Myynti

  • Yhdenmukaistimme tarjousten ja myyntitilausten listausnäkymät vastaamaan avointen myyntilaskujen ja laskuluettelon ulkoasua sekä toiminnallisuuksia. Jatkossa löydät tarjoukset ja tilaukset omista listanäkymistään. 
  • Tilausten seurannan helpottamiseksi lisäsimme tilauksille uuden “osatoimitettu”-tilan ja näet listalta suoraan kunkin tilauksen toimitusvalmiuden varastonhallinnan saldotietojen perusteella.

 

Ohjelmistorajapinta

  • Korjasimme rajapinnan tositteen muodostuksen valuuttatietoa käyttävillä myyntilaskulla toimimaan myös silloin, kun valuuttakurssiksi on tallentunut nolla.

 

Tilinpäätös

  • Kasvatimme tilikausiarkistoon lisättävien tiedostojen suurinta sallittua kokoa. Järjestelmä antaa ilmoituksen mikäli liitettävä tiedosto on liian suuri. 

 

Palkat

  • Poistettu mahdollisuus lisätä liitteitä turvalinkin kautta työaikakirjauksille ja matkalaskuille. Siirrythän käyttämään mobiilisovellusta työajan ja matkalaskujen kirjaamiseen. Ohjeet löydät täältä: Netvisor-mobiilisovellus 

 

Yleiset

  • Selkeytimme Netvisorista uloskirjautumisen modaalin ulkoasua. 

 


A

Anonymous

05-03-2020 5:47 pm tekijä Anonymous

Myyntitilauslistauksen uuteen näkymään sen verran palautetta että omalla läppärin näytöllä se ei mahdu kerralla ruudulle vaikka kuinka vähentäisi sarakkeiden määrää. Voisiko tälle asialle tehdä jotain ettei joudu scrollaamaan ruutua sivuttain?

 

Toinen asia että tilauksen sisäiset kommentit ovat siirtyneet oikeaan laitaan - aiemmin näki paljon helpommin tilauksen tilanteen kun kommentit olivat asiakkaan nimen alla. Uusi versio on huomattavasti hankalampi hahmottaa. 

 

Toivottavasti pian tulee myös sellainen uudistus että toimitetuille tilauksille pysty

A

Anonymous

06-03-2020 9:14 am tekijä Anonymous

Jäin myös kaipaamaan mahdollisuutta järjestellä sarakkeita omaan toimintaan sopivaksi. Meidän liiketoiminnassamme kaivataan myös valuuttatunnuksia.

 

 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin