S

Sonja Kukkula

Netvisorin ohjelmistorajapinnan hallinta uudistuu

11-05-2018 2:35 pm tekijä Sonja Kukkula

Netvisorin ohjelmistorajapinnan hallinta kokee muodonmuutoksen elokuussa. Uudistuksen jälkeen yrityksen on mahdollista hallinnoida oman ohjelmistorajapintansa liikennettä entistä tarkemmin. Uusi Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivu on yrityksille työkalu hallita, mitä tietoja rajapinnan kautta voidaan siirtää. Tietokokonaisuudet on jaettu omiin resursseihinsa. Resurssilla tarkoitetaan rajapinnan tarjoamaa toimintoa, jolla on mahdollista viedä tietoa Netvisoriin tai tuoda tietoa Netvisorista.

 

Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivulla näet kaikki käytettävissä olevat resurssit. Integraatiokumppaneille voidaan antaa oikeuksia niiden käyttöön yleisellä tasolla tai oikeuksia voidaan rajata tarkemmin integraatiokohtaisesti. Yleiset tai integraatiokohtaiset oikeudet ovat ikään kuin kulkulupia, joita voit määritellä tarpeen mukaan. Niiden lisäksi rajapinnan käyttöön tarvitaan aina lisäksi yrityskohtaiset avaimet, eli pelkkä rajapinnan käyttöoikeuksien antaminen ei avaa rajapintaa kaikille integraatiokumppaneillemme.

 

Rajapinnan käyttö edellyttää jatkossa käyttöoikeuksien antamisen

Uudistuksen myötä uusien integraatioiden käyttöönotto muuttuu hieman, koska rajapinnan käyttö on oletusarvoisesti estetty. Saat integraation tekijältä listan resursseista, jotka sinun tulee sallia integraatiolle Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivulla ennen integraation käyttöönottoa. Rajapinnan käyttö edellyttää jatkossa käyttöoikeuksien antamisen. Pystyt siis jatkossa kontrolloimaan, mitä tietoa Netvisorin ja muiden käytössäsi olevien järjestelmien välillä voidaan siirtää rajapinnan kautta. Tällä hetkellä käytössä oleville integraatioille on oletusarvoisesti annettu oikeudet kaikkiin resursseihin.

 

Käytössä olevien integraatioiden toiminta ilman katkoksia varmistetaan

Jos yrityksessäsi on ollut rajapinta käytössä viimeisen vuoden aikana, kytketään Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivun julkaisun yhteydessä yrityksellesi rajapintaresurssit yleisesti sallituiksi. Näin käytössä olevien integraatioiden toiminta ilman katkoksia varmistetaan muutoksen yhteydessä. Julkaisun jälkeen pääset tekemään tarkemmat rajaukset rajapinnan käyttöön.

 

Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivun ominaisuuksista on kerrottu tarkemmin, ohjesivuilla: *TULOSSA* Rajapintaresurssien käyttöoikeudet – Netvisor tukiportaali

-----------

Päivitys 23.8.2018

Rajapintaresurssien käyttöoikeuksien hallinta on julkaistu 22.8.2018

-----------

Päivitys 18.6.2018

Rajapintaresurssien käyttöoikeuksien hallinnan julkaisu siirtyy elokulle 2018


A

Anonymous

17-05-2018 10:14 am tekijä Anonymous

Ainoa mikä teidän rajapinnassanne oikeasti mättää on sen maksullisuus. Sen asian kun "korjaatte" niin saatte tuhansia tyytyväisiä asiakkaita lisää ja sidotte käyttäjänne vahvemmin tuotteidenne käyttöön. Tällä hetkellä markkinoilla on, ja lisää on tulossa, toimijoita joiden rajapintojen käyttö ei maksa mitään. Tämä luonnollisesti sitoo asiakkaita heidän suuntaansa ja erityisesti mikroyrittäjille tämä on tärkeää.

A

Anonymous

14-06-2018 3:33 pm tekijä Anonymous

Sonja Kukkula onko tästä mitään uutta? Meitä kiinnostaa myös beta-testi, jos sellainen löytyy.

S

Sonja Kukkula

15-06-2018 10:57 am tekijä Sonja Kukkula

Hei Frank Russi​,

päivitämme artikkelia sitä mukaan, kun uutta tietoa on saatavilla ja tarkennamme julkaisupäivää myöhemmin. Rajapintaresurssien hallinnan beta-testaus ei ole tällä hetkellä mahdollista, mutta tiedotamme beta-testauksesta, jos se on myöhemmin mahdollista.

Terveisin,
Sonja

A

Anonymous

30-07-2018 12:13 pm tekijä Anonymous

Moikka, onko julkaisulle jo tarkemnpaa tietoa? Meilä on aika kiire tämän kanssa...

S

Sonja Kukkula

30-07-2018 4:03 pm tekijä Sonja Kukkula

Hei Frank,


Rajapintaresurssien käyttöoikeuksien hallinnan julkaisu ajankohta on elokuun lopussa. Käytössä olevien integraatioiden toiminta ilman katkoksia varmistetaan. Tulevan hallinta sivuston ohjeistuksen löydät täältä: *TULOSSA* Rajapintaresurssien käyttöoikeudet – Netvisor tukiportaali

Jos sinulla on kysyttävää jostain tietystä osa-alueesta liittyen muutokseen, kerromme mielellämme lisää. Voit kysyä tarkentavia kysymyksiä täällä Community:ssä tai Netvisorin asiantuntijapalveluista tuki.netvisor@visma.com.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin