J

Juha Kuokkanen

Kirjaudu Netvisor ID:llä Joulukuussa - voita uusi puhelin

11-12-2017 4:57 am tekijä Juha Kuokkanen

Oletko jo kokeillut Netvisor ID:tä? Nyt on siihen loistava aika.

Arvomme aikavälillä 11.12 - 20.12. 2017 Netvisor ID:llä kirjautuvien kesken vapaavalintaisen* puhelimen. Kaikki käyttäjät, joiden kirjautumisista yli 50 % on kampanja-aikana tehty Netvisor ID:llä ovat automaattisesti mukana vapaavalintaisen* matkapuhelimen arvonnassa.

Netvisor ID:n lataaminen ja käyttäminen on veloituksetonta. Se on nopein ja helpoin tapaa kirjautua palveluun. Netvisor ID:n voit ladata App Storesta (iOS) ja Play-kaupasta (Android).

Kampanjan säännöt:

  • Käyttäjän ei tarvitse erikseen “rekisteröityä” kilpailuun
  • *Puhelimen valinnan raja-ehdot: alv 0 hinta alle 1000 €, käyttöjärjestelmä iOS tai Android
  • Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 22.12. Voittaja voidaan julkaista myös Visma Solutions Oy:n somekanavissa (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn) sekä Community -yhteisöpalvelussa
  • Arvonnan data haetaan palvelusta anonyymina. Vain voittajan käyttäjä ID tunnistetaan henkilöksi yhteydenottoa varten.
  • Kampanja ei koske Visma-konsernin työntekijöitä

A

Anonymous

11-12-2017 10:52 am tekijä Anonymous

Urputusta vaan mutta koska tämä sovellus ei ole saatavilla Windows-puhelimeen niin mähän se uuden puhelimen tarttisin Smiley Wink

Jotta siis voisi ottaa Netvisor ID:n käyttöön Smiley Wink

J

Juha Kuokkanen

11-12-2017 12:30 pm tekijä Juha Kuokkanen

Moi Taina,

aivan totta ja osuva kommentti. Tarve nimenomaan Netvisor ID:tä varten on ilo kuulla Smiley Wink

A

Anonymous

11-12-2017 10:47 pm tekijä Anonymous

Paras uudistus sitte muokattavan etusivun! Vielä ku antaisitte selaimen muistaa puh.nron ettei tarvi naputella joka kerta.. Ja jos puhelin tyrkkäis sovelluksen päällimmäiseksi ku nyt samsungista ainakin joutuu kaivella sen ilmoituksista..

Aiemmin laitoin operaattorille palautetta viikon välein et olisko jo mobiilitunnistus valmis, mut tää on vielä parempi ku selviää sormenjäljellä..

:smileycheck: 100% kirjautumisista Netvisor ID:llä

P

Petri Miikki

12-12-2017 8:28 am tekijä Petri Miikki

Hei Rami,

Tarkoitatko, että kun menee Netvisor ID -sisäänkirjautumissivulle, niin siinä olisi valmiina asetettuna viimeeksi sisäänkirjautumiseen käytetty puhelinnumero, jolloin käyttäjän tarviaisi painaa pelkästään "Tunnistaudu"? Nykyisellään selain muistaa puhelinnumeron, jolla on sisäänkirjautuminen tehty, mutta käyttäjän pitää tuplaklikata puhelinnumero -kenttää tai alkaa syöttämään puhelinnumeroaan.

Ystävällisin terveisin,

Petri Miikki

A

Anonymous

12-12-2017 8:45 pm tekijä Anonymous

Hei,

tämä lienee sitten selainkohtaista, minulla Firefox ei ainakaan ehdottele tuohon mitään vaan koko numero pitää kirjoittaa - mutta esim. tälle foorumille tarjoilee kyllä tunnukset ja salasanat valmiiksi.

//rami

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin