Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Myyntisuoritusten käsittelytapojen hallinta mahdolliseksi

20-01-2016 10:01 am tekijä Anonymous

Myyntisosion puolella olisi hyvä, jos saisi lisättyä uusia myyntisuoritusten käsittetapoja. Esimerkkinä factoringkulun kirjaaminen automaattisesti alvin kera. Nyt joudun kirjaamaan vajaan suorituksen pyöristyseroihin ja sen jälkeen muokkaamaan tositetta kirjaten factoringkulut ja alvin.

Maksutapoja pystyy luomaan itse uusia, joka jo nopeuttaa työtä, niin voisi luulla, että saman tekniikan voisi hyödyntää suoritusten käsittelytavoissa.


J

Jani Korhola

15-11-2017 10:56 am tekijä Jani Korhola

Hei Milja,

Mikäli teemme uusia suoritusten käsittelytapoja niin se tarkoittaa että aineiston on tultava meille tietyssä muodossa jotta automaattinen käsittely olisi mahdollista. Otit tässä esimerkiksi tuon factroingin ja näissä on ongelmana on se, että käytännössä kaikilta rahoituslaitoksilta tämä aineisto tulee meille erilaisena. Näin ollen joutuisimme rakentamaan jokaiselle rahoituslaitokselle oman tavan käsitellä heiltä tulevaa aineistoa ja tähän emme halua lähteä sen monimutkaisuuden ja ylläpidon takia.

Eli jos joku päivä pääsemme rahoituslaitosten kanssa yhteisymmärrykseen siitä miten aineistoa meille toimitetaan, niin silloin voimme palata tämän aiheen pariin ja etsiä sopivan ratkaisun.

A

Anonymous

16-11-2017 10:06 am tekijä Anonymous

Moi. En tarkoittanut, että Netvisor tekisi tuon automaattiseksi vaan, kun vajaa suoritus tulee, niin manuaalisesti voisi kirjata erotuksen haluamalleen tilille.

J

Jani Korhola

31-01-2018 9:10 am tekijä Jani Korhola

Hei Milja,

Kävimme tämän tarkennuksen myös läpi ja tulimme siihen lopputulokseen että toistaiseksi emme tätä toteuta. Idea on kuitenkin toteutuskelpoinen ja voimme palata tähän myöhemmin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin