Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Tilausnäkymä ja Toimitus-/lähtöpäivä

18-11-2015 11:53 am tekijä Anonymous

Koskien Netvisorin menua: Tilaukset -> Tilausnäkymä

Tilausnäkymälle olisi erittäin hyvä saada sarake, jossa olisi näkyvillä tilauksen päiväyksen lisäksi toimitus-/lähtöpäivä tilaukselle. Esimerkiksi tänään tuleva ostotilaus, jolle asiakas haluaa toimituspäiväksi 1.2.2016, elää aika kauan tuossa listan mukana ja tällä hetkellä täytyy avata tilaukset yksitellen, jos haluaa tämän tiedon selville.

Tilausnäkymältä siis olisi hyvä nähdä suoraan tulevat lähetykset yksinkertaisesti  Tämä nykyisellään tehtävissä muuttamalla tilauksen Päivämäärä halutuksi, mutta se ei liene tuon kentän tarkoitus.

Menun kohta: Tilaukset -> Tilausluettelo / Tilaukset
Tätä kautta pääsee näkemään toimitus-/lähtöpäivän, mutta näkymä ei ole yhtä selkeä käyttää kuin Tilaukset -> Tilausnäkymä, (mm. siksi ettei siitä voi suoraan tulostaa vaikkapa lähetettä) ja vaatii lisäksi ylimääräisen välivaiheen: "Tilausluettelon hakuehdot" ja "Näytä luettelo"


R

Rane Olsen

Visma

18-11-2015 11:48 am tekijä Rane Olsen

Moi Juha,

Tekisitkö tästä postauksen tuonne meidän tuoteideoinnin puolelle, niin muutkin voisivat ottaa kantaa asiaan ja halutessaan äänestää ehdotustasi:

Netvisor-tuoteideointi

J

Jani Korhola

08-11-2017 10:03 am tekijä Jani Korhola

Hei Juha,

Tulemme tekemään isommat muutokset tilauslistauksiin kun uudistamme ne kokonaan ja samassa nämä toiveet tulee täytettyä. Tälle ei kuitenkaan ole vielä sovittua aikataulua joten arkistoin tämän idean. Joitakin muutoksia on kuitenkin luvassa jo 2018 alkukuukausina kun erotamme toimituskäsittelyn kokonaan omaksi toiminnokseen, jotta toimittaminen ja laskuttaminen voidaan tehdä selkeämmin myös erillisinä asioina.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin